Thursday, March 31, 2011

VCO PROMOTION...!

Assalamualaikum! meh sini rapat-rapat dekat-dekat cik eyqasara nak buat promotion nie.. okey, pastinye ramai dah tahu tentang gel VCO (Virgin Coconut Oil) yang semakin laris gempak mempak terutama pada rakan blogger sekalian. Eyqa adalah salah seorang pengedar gel VCO tersebut.. sememangnya terkenal dengan pelbagai fungsi yang memenuhi keperluan anda... 


Bagi sesiapa yang ingin menempah pada eyqa tak jadi masalah dengan senang hati menerima tempahan. Boleh emailkan pada eyqa di eyqasara@gmail.com  harga sebotol VCO RM 39.90 sahaja (tidak termasuk kos penghantaran) emailkan NAMA, NO TEL, ALAMAT dan KUANTITI. Untuk penduduk dibahagian Tanjong Malin dan Hulu Selangor boleh dapatkan produk tersebut dengan segera (by hand) tanpa kos penghantaran. Maksudnye hanya RM 39.90 sahaja. ;)


kebaikan VCO adalah seperti berikut:


-Mengurangkan kadar kolestrol
-Mengawal Kencing Manis
-Mengatasi masalah penyakit degenaratif dan masalah usia umur lanjut
-Tidak meningkatkan paras kelekitan platlet dalam darah
-Tubuh lebih tahan serangan penyakit
-Mendapatkan kembali keanjalan, kelembutan kulit
-Pertumbuhan rambut lebih baik dan kelemumur akan hilang
-Terhindar dari gejala alahan
-Mengelakkan resiko sakit kanser
-Keadaan berdengkur akan hilang


Perubahan boleh dilihat dan dikesan paling awal 2 minggu pengambilan JIKA di ambil kapsul tersebut secara teratur dan berterusan. Testimoni pengguna adalah amat berpuas hati. Untuk pengetahuan lebih lanjut boleh layari laman web tersebut sebagai penambah info anda. www.catalyst2u.net.


*tempahan dibuka sekarang~*

10 comments:

Novelgurl said...

Waalaikumussalam..er..x pe la..hehe.

Si Nuansa Eyqin said...

akak ni takde jual secara terbuka ke? means, kat watson ke guardian ke?

Aidil syukor said...

wah bagusnye produk ni...ok2 kite 'like'..:)..erm bg discount utk kite ye kalo beli...hehehe:)

EYQASARA said...

Novelgurl: hihihi... jawapan mcm kene direct selling hihihi... ;)

EYQASARA said...
This comment has been removed by the author.
EYQASARA said...

Si Nuansa Eyqin: Maaf year... sbnarnya kat farmasi belum dikeluarkan produk nie.. melalui internet or direct selling dari agent je ade...

EYQASARA said...

Si Nuansa Eyqin: Maaf year... sbnarnya kat farmasi belum dikeluarkan produk nie.. melalui internet or direct selling dari agent je ade...

EYQASARA said...
This comment has been removed by the author.
EYQASARA said...

Aidil Syukor: Erm... nak discount? hahaha... ape nie.. ptotnye sokong la business kembar sendri.. adessss...!!! -.-"

Aidil syukor said...

hehehehe alah twin ni...ngn kembar sendiri pn x kn berkire ko0t...hehehe:)

tp i like larh ngn semangat u berbisnes ni....hope makin success ye:)

 
;