Tuesday, March 15, 2011

Penghargaan Kepada Yang Menghargai Blog

Assalamualaikum... 
pepagi indah yang damai meliuk letok kepala.. dalam otak.. 
*bestnye kalau still di atas katil berselubung selimut! grrr* membelek punye la aku belek.. 
tersenyum sorang-sorang depan lappy bagaikan orang gila lagaknye terus menekan 
* apple > shift > 3* ahaks! maka terhasil lah gambar cun melecun dibawah! :) 



ngee~ bangga seketika.. eheh! jari jemari terus menekan tikus yang kaku berwarna 
itam legam dan jari mulus menekan-nekan punat lappy... adesss! sudah! sudah! 
kang ade yang maigrain dengar ayat hiperbola merapu aku nie.. sebenarnya saje nak bagi gempak..
 jejaka di atas adalah salah seorang followers yang tak tersenarai di dalam blog nie.. 
tapi sentiasa mengikuti perkembangan blog aku melalui facebook.. sebab beliau ni 
tak ada blog dan jugak account google.. btw, penghargaan yang teramat kepada beliau 
kerana sudi menghabiskan masa untuk membaca cerita kedai kopi aku nie...
dan pujian-pujian beliau, aku teramat hargai dan sebenarnya memberikan aku semangat 
untuk lebih giat berblogging.. *ewah! mcm dapat award lagaknye berbicara ecececeh!* 
semoga masih ada lagi di luar sana yang menghargai titis ink lappy aku nie 
di dalam blog...yep... hihihi... chaaauuuuu! ;)

9 comments:

Dea said...

bez eyh..:P

Eyqasara said...

hihihi... tak la busy sgt dea.. tapi line internet lembab mcm labi2...

YanaMIB said...

wuu terbaekkk! bkn senang org nk bg penghargaan gitu kn =)

nelly said...

Blog memang superb ..hehe

Eyqasara said...

YanaMIB: tu laaa.. terharu rsenye bila ada org hargai blog kte.. :)

Eyqasara said...

Nelly... mekasih syg.. :)

Qaseh dalia adelia said...

nak jugak !
hehe mmg superb ah dear

Eyqasara said...

Qaseh Dalia Adelia: tapi tak la se superb blog qaseh... eyqa percaya blog qaseh lagi best.. ;)

Anonymous said...

hiya eyqasara-marie.blogspot.com owner found your website via search engine but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have discovered site which offer to dramtically increase traffic to your website http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my site. Hope this helps :) They offer google backlink seo techniques backlinks back link building Take care. Jay

 
;