Monday, March 7, 2011

PENDAPAT AKU MENGENAI BEN ASHAARI

PENDAPAT AKU MENGENAI BEN ASHAARI

yeppa! yeppa!
segmen En. Ben memang sentiasa jadi tumpuan..terutama AKU!
tak semua aku nak join..bukan tak mahu..tapi sebab masa nak join tu pendek..
okey... sambil mata memandang ke laptop dan letup2 jari nie...
mula menaip dengan tersenyum kambing...

1- letak banner?? *suda!*

2- tajuk? *tajuk dah tulis!*

3- sebab suka.......
 GENGBLOGGER.COM- 
tempat yang bagus untuk blogger baru terutamanya bagi mengembangkan idea dan 
juga mendapatkan inspirasi.. *bukan mengembangkan badan okey!*

1TUBE.MY-
streaming video buat blogger-blogger mencurahkan bakat dan buah fikiran...
yang nieh bagus! mane tau dengan adanya video yang dimuatnaik ni bley dapat
 offer dalam bidang pengacaraan.. *ewah! tapi tak mustahil kan?*

4-vlog  abg ben kedua-duanya best! sempoi jer...
slalunye dapat tengok cara penulisan.. skang dapat tengok cara 
abg ben meluahkan perbicaraan secara live! *walaupun rakaman*

5- blog abg ben pulak! 
kalau dulu banyak pada tips! dan tips! dan tips!
sekarang pun majoritinya tips! dan tips! dan tips!
tapi eyqa suka.. sebab membimbing blogger baru macam eyqa...
dan blog abg ben boleh dijadikan rujukan pada blogger baru untuk
mencari identiti sebenar blogger.. ia sangat membantu!
blog eyqa yang dulu agak suram, sekarang jadi lebih aktif
atas dorongan abg ben..walaupun dia tak pernah direct pada eyqa,
tapi eyqa tak pernah berhenti membaca blog beliau...
sebab eyqa tau ia satu platform untuk mencapai kejayaan
dalam dunia blog... *hamboih! macam bagi ucapan panjang teks nie*

15 comments:

iqin said...

nice entry~

:)

apisv2 said...

salam,
mengunjungi rakan2 segmen.
dtg dr blog abg ben;)
pendapat-aku-mengenai-ben-ashaari

pRiNCe said...

nice entry tau...
dtg dari blog abg ben....

jom bce petua orang2 tua tntg soal kecntikan tubuh badan...

pRiNCe said...

nice entry tau...
dtg dari blog abg ben....

jom bce petua orang2 tua tntg soal kecntikan tubuh badan...

Imran nyambek said...

pasal gua takde? hihi

al_hakim said...

bg ben bnyak membantu blogger baru..=)

.::cintabungablogspot::. said...

dearrr... sempat lagi buat kamo si gojes bile b'kaca mate! wow! heheh... jom sini meh...


http://ikmalira87.blogspot.com/2011/02/sape-nak-hadiah-ga-cool-wif-sunglass.html

Mohd Shukri Fadzillah said...

wah. berdasarkan nombor 5, nampaknye awk ni dah lama folo abg ben ek. hehe.. nais! salam ziarah!

Eyqasara said...

iqin~ Tme ksih... ;)

Eyqasara said...

Apisv2: kunjung jgn tak kunjung.. hihihi...

Eyqasara said...

Prince~ mekasih... ;)

Woo! kecntikkan... suke eah.. hihihi...

Eyqasara said...

imran nyambek~ belum ada lagi.. jom lar wat segmen psal imran plak! hhiihiiihii..

Eyqasara said...

al hakim....btul tu! stuju2!!! ;)

Eyqasara said...

cinta bunga,... ade lagi?? best! tQ2!! :D

Eyqasara said...

Shukri~ sejak dari buat blog mmg dah follow abg ben dah... :D

 
;