Thursday, March 31, 2011

April Fool tu salah...

Morning!!! Cerianye pagi ni... waaaalllllaaaahhh! walaupun sebenarnye masih mengantok dan rasa macam nak balik rumah terjun atas katil dan menarik selimut... pagi ni nak pergi keje tadi sempat belek-belek calender.. urm.. 1 April 2011... Hahahaha... ko fikir ape yang aku fikir? huhuhuhu.. jangan beb.. berat... berat...

Teringat mase zaman techik-techik dulu.. mase masih mengendong beg sekolah yang beratnye 1 tan *okey aku tipu bab berat beg* selalu je terkena bab 1 April nie.. korang tau-tau je lah! April Fool tu kan? Memang kadang-kadang rase nak menangis bila kene buli.. macam nak bagi pelempang sekor-sekor..

MOTIFnye aku cakap ni.. nak bagi tahu...jangan lah korang memandai nak ucap-ucap or nak bersenda ketawa  usik mengusik kawan dengan terkejut terkezut terrrrzzzz...... -.-" dengan April Fool ni.. tau tak??? April Fool ni adalah hari pembunuhan umat Islam beramai-ramai.. sadis wooo.. tak sedih ke saudara agama kita kene bunuh beramai-ramai?? korang boleh pulak gelak-gelak dan macam happy je kan... tapi itu untuk orang-orang yang jahil dalam bab ni... yang tak pernah amik kisah.. tau buat aje...tak rase bersalah pun..



Sekarang ni aku harap sangat pada umat Islam tak payah la nak buat kejutan yang boleh membunuh tu dan nak gatai-gatai jerit April Fool tu eak.. aku cepuk sorang-sorang kang...nak lebih lanjut tahu ape sejarah april fool belh la tengok kat SINI .. moga-moga insaf okey.. bubye...

*gambar Pak Cik Google mari... ;)

4 comments:

✿....rossa alina....✿ said...

dah xteringin nak april fool kan org sejak dpt tau pasal ni..hmmm..

ZACK ENTRY said...

<--tak pernah foolkan orang..tengok orang lain foolkan orang ada lah..^^,

EYQASARA said...

rossa alina: yup.. eyqa pun... thnx dear..

EYQASARA said...

zack entry: hihihi... eyqa dulu time tak tau pun wat.. dah tau ni insap dah.. hihihi..

 
;