Sunday, March 27, 2011

GEGAR BLOGGER BARU

 

-Pilih gambar ni sebab ni adalah banner yg tiap-tiap hari eyqa tgok time buka blog dia.. yg banner dolu-dolu tu lupakan.. sebab malas nak carik.. *jujonye pengakuan..ahaks!*

-jadi blogger ntah la tak tau nape... dolu-dolu ingat nak jadikan tempat luahan ati jo... tapi skang ni omak tengok kelain dah...! erk??? sekarang ni niat nak jadikan hobi dan tak membuang masa sesuka suki.. peace!

- blog yang wajib masuk hari-hari semestinya blog abg ben...sehingga berdoa dia tak wat segmen untuk hari sabtu ahad lepas sebab eyqa tak on9 hari tu...dan minggu ni tercapai niat bila abg ben tertinggal charger... kemenangan disitu dan membuatkan abg ben bengang dengan statement NURUL EYQASARA tadi.. hahaha.. en Ben.. relax naaaa... ;)

*itu je kot yang abg ben nak... hihihi... ;)

31 comments:

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

mangsa tag cintabunga seterusnya adalah kamo :)

http://ikmalira87.blogspot.com/2011/03/you-are-my-lucky-follower.html

Lulu caldina said...

keep it up...dengan tekad dan semangat, tak mustahil kita akan berjaya juga dalam dunia blogger...yeah..

☀ Izzaty Hedry☀ said...

sinngah c ney..;)


http://cekedismanis.blogspot.com/2011/03/segmen-gegar-blogger-baru.html

Izamir Ridzwan said...

salam.. datang dari blog BA..

Jemput ke blog saya

www.izamirridzwan.com

NiSha said...

singgah ..
sy folow.. jgn luper updated..
nnti sy singgah lagi..
http://heandsheloves.blogspot.com/

Pembawa_Wacana said...

Salam kenalan....:) Saya PW....

Eyqasara said...

BUNGA: wahhh! mcm best je... jap g dtg.. tgu eah! ;)

Eyqasara said...

LULU: Yup! btol...Mekasih lulu.. u too.. ;)

Eyqasara said...

Izzaty: jap g eyqa g blog awk plak.. wait 4me.. ;)

Eyqasara said...

IZAMIR: mekasih sudi dtg.. jap eyqa dtg eak! ;)

lenloy said...

bersama-sama maju dalam dunia blogger..

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

salam singgahh!! (◕‿◕✿)
dari segmen gegar blogger baru
of course dari abg ben!!♥

kalo kita berblogging dgn hati yang ikhlas dan sentiasa memikirkan apa yang perlu untuk masa hadapan kita akan berjaya..usaha lebih dan bak kata abg ben " idea ada dimana2 cuma kita kena kreatif jer.."

salam kenal dari mommy weiyda
keep it up blogging ya!!‎
(◕‿◕✿)


hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

Eyqasara said...

NiSha: mekasih... ;) insyaAllah sy update lagi nnt... ;) thnx yep...

Eyqasara said...

Pembaca Wacana: salam kenal jugak! thnx... ;)

Eyqasara said...

lenloy: mekasih yep... ;) awk pun same... ;)

Eyqasara said...

weiydaweingwaffa: mekasih nasihat tu.. insyaAllah mudah2an lebih kereatif la otak nie.. hihihi.. ;)

cEmpAkA BirU said...

salam singgah...

Penat berjalan-jalan seharian

Jom sama-sama memajukan diri dalam dunia blogger

=)

Eyqasara said...

cempaka biru: mekasih yep... ;)

fashah84 said...

salam ziarah....

semoga terus berjaya dlm dunia blogging ni..:-)

blackrosehunter said...

salam kenal..

gegar cni!!

Blackrose's latest entry: GEGAR BLOGGER BARU

diyana said...

singgah dari blog abg ben dan follow kamu!! ^^ suka3..

Fuuyooh said...

salam kenal.. pak aji datang dr blog hj ben.. hehe

Cikin said...

haihaihai .
cikin singgah dari blog BA (:

SiS NaD said...

SaLaM ZiaRaH DaRi SiS... SiS TiNGGaLKaN JeJaK DaRi BLoG aBG BeN MaLaM2 BuTeR Ni... HeHe!~ NiCe BLoG u HaVe!~ (^_____^)V

Eyqasara said...

Fashah84: thnx yep dear... ;)

Eyqasara said...

Blackrosehunter: thnx sudi singgah.. ;)

Eyqasara said...

Diyana: mekaceh dear... ;)

Eyqasara said...

Fuuyooh: thnx yep! ;)

Eyqasara said...

cikin: tQ dear... hihi...

Eyqasara said...

Sis Nad: Mekasih ye buchuk! ;) hihihi...

pRiNCe said...

sy pon blogger baru...
tapi tak dapat nak join....:(
gud lark ye pada mase hadapan...
jom jadi member nk?

 
;