Tuesday, March 8, 2011

THANKS YUYU...

Assalamualaikum...
mata agak segar hari ni...alhamdulillah rezeki murah...
hari ni ada beberapa perkara jadi dalam hidup... *setiap hari pun jadi sejarah*
walaupun harini ada meeting...kene tegur sikit cara penulisan minit mesyuarat aku tu...
hihihi... malu tapi wat muka slumber je... hangguk-hangguk macam jepun....
senyum kambing.. erk? *nak tau g lari kandang kambing suh dia senyum cepat!*

agak panas dalam bilik meeting...walaupun aku pakai sweater kerana kesejukan...
*paham-paham jelah!* tapi relax je.. wat seperti tak ada pape berlaku...
walaupun kepala aku berdenyut-denyut dan aku pasti muke aku berkerut-kerut
cuba memahami apa yang dibincangkan...sumpah aku pening dengan penggunaan
bahasa yang aku tak tahu..bukan ape..aku tak paham standard language yang dorang pakai ni..
tapi abaikan...abaikan..abaikan.. sebab aku nak bagi tau aku makan free arini...
kashing! kashing! *boleh jimat!* hihihi... makanan yang cukup mengenyangkan.
boleh tersenyum lebar sambil mengucap *alhamdulillah* nampak suka disitu..

TENGOK KAT BAWAH NIE!!!



ni komen aku kat blog yuyu...tak sangka yuyu seorang yang sangat perihatin..
serius! tak pernah nak kedekut ilmu...sudi membantu lagi tu...
walaupun kridit beliau dah abis tapi berusaha membantu...
memang tabik spring larh kat yuyu nie!! dah la orangnye cantik...
ringan tulang pulak membantu...ramai yang dah kenal yuyu nie..
beliau memang famous... followers jangan cakap lah!
kalau berbanding followers aku jauh ketinggalan beribu batu...
pape pun aku nak highlightkan kat sini yuyu memang
BLOGGER YANG SPORTING!!!! setuju tak? setuju tak??
hihihi... tu je nak gtau... mekaceh yuyu... thank you very much!

*kalau kita buat baik dengan orang...orang pun akan berbuat baik dengan kita

17 comments:

rarapuing said...

wah beshnyerr.dia mmg baik kan

cute lak tu..suka sangat :))

blog dia lawa sangat ,entry dia pon besh belaka ..<3

Eyqasara said...

tau tak pe... dia mmg baik n pemurah... ;)
tak kisah la kalau blog dia ramai followers... mmg dia bagus pun... :)

Naddia said...

yuyu memg la sgt comel!

tgok la mate die yg bulat itu...adoi..

y u y u Z u l a i k h a said...

aiseymennn sayangg! haishhh! dia buat entry pulakk! haha.. ape la... ishh.. tak de papew la... dah okay ke heart beat tu??

rarapuing said...

sweet jer dia kan.yela lapun follower dah banyak tapi dia xsombong...

rara dah folower blog eyqa rajin singgah blog rara

puingcinta.blogspot.com

eyqasara said...

naddia... btol2...! ;)

eyqasara said...

yuyu... hihihi.. tu penghargaan... heartbeat tu dah okey.... mekasih yuyu... ;)

eyqasara said...

rara: mekasih... insyaAllah eyqa singgah... ;)

rarapuing said...

singah lagi ! folow suda :)
jelesla yuyu comen ! kite xde pon uwaaaa hihi

Siti Nur Fatimah binti Mohamad Ali said...

babe..lawa header..seyes ly..
wahh..minat yuyu yea..

Scarlett O'Hara said...

Setuju sangat2 dan Yuyu sgt hormatkan orang!

Nizam said...

yuyu tu kan memang baik hati.. hehehe... :)

Eyqasara said...

rara: nnt yuyu comment la entry rara pulak.. InsyaAllah... ;)

Eyqasara said...

scarlett: a'ah... dia mmg pndai hormati org.. sume org dia hormat.. ;)

Eyqasara said...

nizam: tu laaa... org je xbaek dgn dia.. tp dia baek nak menolong.. :)

bunga said...

Alhamdulillah..ada yang nak tolong..

bunga said...

Alhamdulillah..ada yang nak tolong..

 
;