Friday, April 1, 2011

FOLLOWERS YANG DIHARGAI

Fuuhh! Berasap je nak tunggu followers mencecah 300 kan... bukannye senang-senang je orang nak follow.. ingat sesenang " i follow u..follow me back yah!" mekkoooii!! aku tak main ayat tu okey... terpulang nak follow or tidak.. ade aku kisah? hihihihi.. tapi aku menghargai setiap followers aku... pasni mungkin bukan genap je.. mane tau.. 333 ke... meh cek nak habaq mai kat hampa nie... followers yang genap-genap ni haa.. no 300... adalah seperti di bawah.. 


tengok, punye tengok kembar aku rupenye.. cisss! baru nak follow? hahaha... ape da punye kembar.. pandai cari no chantek je! tapi sebenarnya dia seorang yang prihatin terhadap blog..*terutama blog kembar sendirik* beliau ni ada facebook je.. blog dia tak main.. katenye "tak tahu nak cerita ape" okey.. tak pe, aku respect my twin nie... walaupun takda blog, beliau pembaca blog tegar.. mungkin dia follow blog korang.. ce tengok! ce tengok! hihihi.. nama diberi teramat panjang..kalau pakai tag nama dari bahu kanan sampai la ke bahu kiri panjangnye...nama pendek AIDIL SYUKOR .. Pelajar Sem 2 di UPSI.. nak kenal lebey rapat di facebook beliau di name yang dah di highlight..

Abang aku ni walaupun tak ade blog namun dia mengikuti setiap perkembangan blog.. aiseymen! aku sendiri tak tahu mane dia kenal blogger2 hebat *bagi aku* ni... Ben Ashaari , Yuyu , Fatin Liyana , Irine Nadia yang chumel-chumel dia kenal je.. *kantoi gatal* ahaks! tu je nak review beliau...


*sedarlah rakan blogger sekalian bahawa pembaca bukan sahaja dalam kalangan blogger sendiri

4 comments:

Aidil syukor said...

hihihi tq twin....:)
setuju dgn pendpat,'pembace bkn shja dlm kalangn blogger je,tp boleh dtg dr background yg berbeza2..:)

EYQASARA said...

hihihi... ur welcome! juga pengomen tegar... hihihi...

ZACK ENTRY said...

ok pe ada pembaca tegar..hehe

pembaca juga memang bukan dari kalangan blogger, sebab tu kalau menulis kene umum..jangan terlalu emosi..sekadar pendapat ^^,


p/s:saya tak kata blog ni emosi :)

EYQASARA said...

Zack Entry: Betul tu.. alaa... klu ckp pun xpe.. mgkin eyqa xprasan.. btw.. thnx.. ;)

 
;