Tuesday, March 15, 2011

COVER MALU?

Dalam hidup ni siapa je yang tak pernah berasa malu?
Semua orang pernah berasa malu kan? So, jom belajar taktik2 cover malu...

1. Gula-gula yang dimakan terjatuh dari mulut
Memijak-mijak gula-gula tersebut sambil menyumpah-nyumpah kerana 
penjual menjual gula-gula menjual yang ada semut. *wah! tak pasal-pasal penjual kene*

2. Tersalah masuk kelas
Teruskan masuk dan berjumpa dengan guru atau lect tersebut dan menyatakan
ingin mencari pelajar yang tertinggal beg dompet. *silap aribulan ramai yang mengaku! pergh!*

3. Perasan orang melambaikan tangan kepada kamu
Teruskan melambai tangan anda sambil menjengket-jengket kaki buat-buat
mencari seseorang... *ade pulak org lain yg perasan kang.. hihi*

4. Tersalah masuk toilet
Relax! jangan gabra okey... terus sahaja tanya pada orang kat dalam sama ada
nampak adik kamu yang masih kecil kerana menunggu lama hampir 2 jam...
*aiseh! nak cari bini atau laki pun boleh! hihihi*

5. Terjelepok ke tanah
Teruskan baring di situ dan buat-buat pengsan. tunggu sampai orang angkat anda..
kalau tak ada tunggu lah sampai tengah malam. Baru bangun yep!
kompom tak ada yang nampak.. hihihihi... *lantok le kamuuu...hihiihiihii*

6. Terkentut dihadapan orang ramai
Terus menutup hidung dan pandang sekeliling lalu berkata
"tak da sivik ke buang angin merata-rata!"
*padahal... ahaks!*

7. Kepala terhantuk di tiang
Okey... juz buat lagi... hantuk2kan kepala kat tiang tu and said
"okey! kuat tiang nie.. boleh la aku nak buat research pasal tiang..."
hahaha... orang geleng kepala tengok ko...

8. Jatuh dari bas
Yang ni sempoi... ko dah jatuh! toleh belakang dan jerit kuat-kuat
"Woooiiiitttt!!! Apesal tolak-tolak! tak tau saba ke?"
hahaha... gerenti orang tak pandang ko.. tapi tengok sapa yang dalam bas tu...
hihihi...

Tu je laaa nak share pun.... hihihi.. selamat mencuba!

8 comments:

iLa suHaiLa said...

haha..klaka btol..ad ker org wak cmtu..hiihi

Eyqasara said...

ila... hihihihi... ade kot... ngee~ :D

Puan Kutu said...

jgn ikut.bahaya..kehkeh..

Dea said...

hahah..lucu!!..;P

Encik Psychopath said...

haha. coverline cemerlang.

Eyqasara said...

Puan Kutu: mmg bahaya... hihihi... org yg berani je wat... kihkihkih...

Eyqasara said...

Dea: mesti baca dengan tergelak kecil tu.. ahaks! mekasih.. ;)

Eyqasara said...

En Psychopath: hihihihi... cemerlang brape bintang agaknye ley dpt eah? hihihi....

 
;