Monday, March 28, 2011

SEMAKAN CONTEST PENA CIK EYQASARA

First! nak ucapkan ribuan terima kasih kepada rakan-rakan blogger yang menyudikan diri untuk join same contest Pena Cik Eyqasara yang berlangsung selama sebulan + + yeke? hahaha... ni senarai blog yang telah mengikuti contest tersebut.. yang herannya laki-laki tak de! blogger lelaki ramai kot yang hebat-hebat dan chumel-chumel..tapi sayang semuanya tak mo join.. ade sorang laki-laki je yang ikut... yang lain putih mate je sebab kompom-kompom dia yang dapat.. ingat! hadiah PEN PARKER tu untuk 2 orang tau.. satu laki-laki dan satu perempuan.. dan saguhati akan dipilih menerusi cabutan bertuah... ;)




















http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/03/contest-gambar-paling-chumel.html












http://hydaverblifestory.blogspot.com/2011/03/contest-gambar-paling-chumel.html

kepada yang tertinggal url sila beritahu segera untuk penambahbaikkan yep! syg korang.... ;)
TERIMA KASIH untuk yang sudi join.. Gud Luck everybody! Mana-mana yang eyqa tak lawat blog korang..sila bagi tahu ye.. takut terlepas pandang.. almaklum lah.. eyqa orang biasa.. tak lepas dari wat silap.. ;)

7 comments:

my shaizhar blog contest said...

nama saya ada.
no.2

terima kasih

Eyqasara said...

@my shaizhar blog contest: okeyh!ur welcome.. mekasih jgak yep... ;) gud luck!

cik anumrosli said...

kertaskajanganum ponn ada :)

HYDA HIDAYAH said...

teheee the last one :)

nice<3 , hee TQ

Eyqasara said...

cik anumrosli: mekasih sebab responds... ;) gud luck!

Eyqasara said...

Hyda Hidayah: okey thnx yep... ;) gud luck!

cik eyra said...

nama saya pon ada ! wahh! teruja:)

 
;