Wednesday, April 13, 2011

Aku Jumpe Blogger Famous Dengan Cara Unik!

Kepala aku dah pening, kepala lutut pun dah menggigil plus kecut perut dengan kerje yang berlambak taruk atas wa punya otak! wa buntu! wa tak tau nak wat ape der! *pengaruh tengok tv la ni!* tengok jam kat tangan dah kul 4 lebih. Maknanya dah nak balik! otak pun sedikit mereng dan aku terus online sat bukak blog hupdate mende-mende merapu..kihkihkih! tiba-tiba...

"rajin update blog?!" *ade orang tegor?* sepantas kilat perpusing 90 darjah! wo? KANTOI plak aku kali ni.. tapi nasib dengan customer..dia ni ntah berape kali aku tengok dia ulang alik masuk office aku ni..aku la tolong bukak pintu.. *apedehal? keje aku kan?* ahaks! ok! ok! smbung balik... aku tersenyum sambil menutup muke ckit2.. alololo.. malu konon! ye la dah kantoi! buatnye dia report kat bossshhh aku tak ke mampus?

Aku nampak dia lagi..ulang alik depan blakang...tapi kali ni aku pastikan aku dah tutup blog.. uh tak! aku hide je.. hihihi.. kali ni dia pulak tak nampak aku.. aku rase dia agak kompius bila dia tengok bertukar orang tempat aku duduk tadi.. *dari orang kecik tukar besar cikit..hihi..* Aku pulak perhatikan dia dari belakang.. hahaha..bila dia toleh..dalam hati aku.."ape hal pandang-pandang?" *cis! bongkaknye aku...hahaha* dia datang dan dia hulur surat. Terkesima sekejap. nak tau ape isi? tengok ni!

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


MELOPONG aku jap! Sumpah terkejut! DIA ? hahaha... aku dah gelak kat situ sambil sengih-sengih..tak terkata melainkan ayat yang terkeluar.. "awk kenal la Ben Ashaari?" *bley plak itu yg aku tnye eak! hahaha* dia angguk and say that.. "kenal" *kompius dia..aku rase mesti dia ingat aku gile! lantak ko la bro...* hahahaha... dan dia sebenarnya adalah bro yg aku nak kenal time dia dgn abg ben ! patot muka familiar.. ensem jugak! hihihihi... muke aku panas je time tuh! malu koooootttt.. tapi akhirnye teka-teki berjawab bila dia bagi tau dimana mereka berada time abg ben ben boom ke Tjg Malim tu.. hiks! menyampah! kalau la aku tau lebih awal...

Aku teringat lagi comment bloger bila aku sedih sebab tak dpt jumpe dorang ni.. betul la cakap dorang..yang tak tau citer tu carik ye..jangan malas... ketuk kang! ggrrrrr...tau kenapa aku malu? malu laaaa!!!! aku je tau blog dia..dia bukan kenal aku pown.. omputih kate.. "confused make me creazy..." mungkin tu ayat yang sesuai untuk dia.. hihihi....orang cakap bro tu sombong..betol ke? aku tengok ok la..tapi ntah..tak kenal sangat pun..

*berani tulis ni sb aku tau dia tak baca blog aku..hihihi.. so, nak naik tanduk sikit tu tak pe kot!

2 comments:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

hahaha~ jumpe ngan bro ea.. =)

EYQASARA said...

Khumaera Ismail: A'ah jumpe ngan bro.. hihihi... :D

 
;