Thursday, April 21, 2011

Header Baru Yang Ni Eyqa Punye!

Assalamualaikum. Hye oulss!! Okey.. nak update cepat-cepat sebab hari ni kene pergi Pameran Pesta Buku di PWTC... sape-sape jom la gi sane..banyak buku yang terdapat kat sane.. yang berkenan di hati boleh la beli... Mane la tau tengah-tengah pilih buku tup! tup! jumpe eyqa pulak..

Sekarang ni eyqa nak tunjuk header baru eyqa... malam tadi buat.. bersengkang mate sebab tak puas hati nak jugak header baru... jom tengok-tengok header-header eyqa dari first sampai sekarang... jom!






ni semua header yang pernah temani blog.. ececeh! yang paling sayang adalah header yang pertama n kedua sebab yang tu mulanya blog aku bergerak sebagai blogger newbie.. kak sunah yang tolong buat. Mase tu memang tersangat-sangat lah happy dapat header yang cun gitu! waaaa...!!!! sampai sekarang sebenarnya masih tamo tuka..tapi kak sunah bagi semangat untuk try wat header.. alhamulillah aku suka wat header skung! hihihii... 

Pape pun, hope aku akan cekal dan terus berblogging disamping ketengahkan bakat yg ado.. hohoho... relax j aku cakap eak! macam dah berpengalaman! hahaha... tak de k.. gurau2... korang ni asik nak pandang serong je... tak baek taoooo!!

k.. nak gi dah! bubye!!!~~~ Jangan lupe gi PWTC pameran buku tau!!!!

7 comments:

Dea said...

wiwiiitt..raged header baru ehh..:P

Sunah Mohammad said...

da makin mantoppppppppp!!!!!!!!

Sunah Mohammad said...

da makin mantoppppppppp!!!!!!!!

** Princess Syakila Diyana ** said...

mana nak download header??..nak buat gak..

EYQASARA said...

Dea: hihihi... tQ... ;)

EYQASARA said...

kak sunah: Mekasih... inspirasi dari akak... ;)

EYQASARA said...

Princess Syakila Diyana: header tak banyak yg download.. eyqa wat sendiri.. :)

 
;