Thursday, April 7, 2011

BANNER.... BANNER....


Cantik tak?? tau dah.. okey.. tekan bucu hujung tu kalau tak cantik! uhuks! 
gurau jer... kat atas ni bukan banner ape pun.. saje dok ngade-ngade...
boring tak tau nak wat ape lepas meeting tadi.. bijik mate dah berpinau tengok kertas..
so, aku gatai-gataikan kaki tangan untuk wat header kat atas...

tak cantik pun..tapi aku puas..ini percubaan header ke 4.. yang 3 lagi
boleh la tengok header in header.. *wwoooiii! bahasa rubbish betoi!*

Kalau ade yang nak eyqa watkan header insyaAllah boleh saje..
tapi eyqa nak ingatkan bahawa eyqa tak pandai nak buat cantek2..
eyqa akan try wat beberape contoh yang boleh korang pilih..
INI BUKAN PERNIAGAAN ye!!!

sebab ape bukan perniagaan sebab eyqa cuma nak wat header tu 
untuk mengasah bakat... tu pun kalau rajin.. eyqa tak nak jual
sebab eyqa tak mahir wat header nanti ade pulak sumbangan suara
yang mengatakan "header tak cantik mane nak jual..tuuiiihh!"
woohh..! kasar! terase mek... ahaks! jalan penyelesaiannye juz wat sukasuki!

Terbuka kepada blogger yang baru menapak dan takde header lagi..
bukan sebab tamo terima pemintaan dari blogger yang dah lame..
masalahnye ade ke yang sudi? hahahaha.. jawapannye ade pada anda..

tu je.. niat nak tulis pendek..tapi tertaip pepanjang.. 
huhuhuhu... nasib korang laaa.. trima kasih sudi bace!

*i am newbie... weeee!

18 comments:

NiSha said...

nak..nak..
haeader yg sediaade penyek la...

EYQASARA said...

NiSha.. header yg mane tu? penyek? mksud? hiihihii.. eyqa agak lembab tgkap.. sowie.. hihihi...

Fadzillah Kamarudin said...

ohh...
nak header gak...
=(

EYQASARA said...

Fadzillah Kamarudin: Boleh aje.. tak de hal laaa.. kalau betul nak boleh email kan ciri-cirinak macam mane ye.. tapi eyqa tak pandai sgt tau.. bley wat yg simple2 je.. klu sudi alhamdulillah.. ;)

Fadzillah Kamarudin said...

uiks...
serius??
thanks dear...

boleh tunggu akak balik dari holiday...
leh choose latest pics...
=)

NiSha said...

tgok blog nisha.. header nisha penyek.. tak tau nk kasi besar..

RaraPuing said...

cantik banner dia

Zanna Orked said...

Aku nak lagi satu. (: Haha. Tamak tak? Nak ciri-ciri yang aku nakk. Kak ain punya words tu prinsip MAK la nyahh. Haha. (: Btw, aku sayang banner aku sekarang. Tapi nak lagi 1 jgk. NEWBIE tak NEWBIE. yang penting rajin nookkkksss. (:

NiSha said...

header Nisha la yg penyek.. jom tgok kat blog nisha isshh kelakar.. klu bole nak mcm yuyu punya comel..

sekamar rindu said...

dah cantik laaa tu..

Redbloodsnow said...

lawa banner tu... :)

EYQASARA said...

Fadzillah Kamarudin: Okey.. nnt dah ade pic email kat eyqasara@gmail.com yep! ;)

EYQASARA said...

Nisha: Bley email gambar kat eyqasara@gmail.com ye.. :)

EYQASARA said...

Rarapuing: mekasih dear... :)

EYQASARA said...

Zanna: Okey je... nnt bg tau ko nak camne.. aku try watkan yg lain.. :)

EYQASARA said...

Sekamar Rindu: thnx yep.. :)

EYQASARA said...

Redbloodsnow: thnx dear... :)

Zue Cancer said...

eyka thanks..cantik header tu..tapi lagi suke kaloo zue cancer besar sikit. tapi maslhnye header yg zue pakai skang takleh letak header!!adeh!!!....sob...sob..sob..nnti pape zue roger..thanks eyka sudi..luangkan mase buat header zue

 
;