Thursday, April 14, 2011

Ashraf Muslim Nak Bertunang!!

Dapat mesej dari nombor yang tak dikenali..berkerut-kerut dahi.. sape ni? hhmm mesej tu berbunyi begini..
"mek! Asyraf Muslim nak bertunang minggu depan!"



Woh????? Terkesima...! alorhhhh... melepas aku! hahahaha.. tak bley blah statement! saje je nak inform kat korang yang Asyraf Muslim aka Ustaz Amirul tu nak bertunang dah minggu depan.. aku doakan hubungan mereka nanti terus melekat sampai ke jinjang pelamin seterusnya hingga akhirat.. Woooh! ramai betul dah nak mendirikan rumah tangga.. aku ni bila lagi eak? Sabo..sabo... aku nak dapatkan degree dulu..


Dalam hati ni.. hancor hatiku... wah wah wah... saje je nak gempak.. tapi kalau aku nak ade laki, nak ciri-ciri macam Ustaz Amirul tu.. InsyaAllah kalau ade rezeki aku Allah pertemukan lah macam tu.. Ye..aku tau dan sedar sape aku nak demand lelaki bagus macam tu..sesuai ke? ahaks! tapi tu cuma impian..sape tak nak dapat laki ciri-ciri macam ustaz amirul tu kan? 


*Persoalannye masih ade ke lelaki begitu? hahahaha.. tepuk dada tanya iman la eah!

14 comments:

||aLeaSaRa|| said...

hABAQ MAI NAK TUNANG NGAN SAPA HUWAA....DIA TU CUTE SGT!

Dea said...

wah..sapa ndak ka insan betuah jd tunang ashraff muslim ya..:P

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

aaaaaaa...keciwa...huhu~ =P

EYQASARA said...

AleaSara: dia nak bertunang dengan sorang doktor.. mesti cun! sory la tak de gambo.. hihihi.. :) dia mmg cute!

EYQASARA said...

Dea: Hihihi.. mmg bertuah.. bertuah doktor tu.. ;)

EYQASARA said...

Khumaera: Me tooo... keciwa.. ahaks! ahaks!

syima said...

ha memang tak ramai dah lelaki camni. memang betul la kan, perempuan mana yang tak nak lelaki bercirikan si Amirul ni. aww jeles dgn bakal tunang dia tu.huhu

EYQASARA said...

Syima: btul2!!! jeles.. huwaa.. aiseyh! tp hope dpt laki yg baik.. amin.. ;)

Nizam said...

hehehe..ingatkan eyqa yang tunang....:P

ieda said...

handsome kan .. tentu bertuah badan perempuan tu .. sape x nak .. beriman , handsome dan baik budinya .. kalau lepas nie dia x berlakon pun x apa .. :)

dpt dr dah kan ..

HonEyBuNNy said...

encemnya dia...melepas la..hehe

EYQASARA said...

Nizam: Pelik tu klu eyqa tunang.. hihihi.. :)

EYQASARA said...

ieda:btul tu kak.. bertuahnye badan.. hihihi..

EYQASARA said...

HoneyBunny: tu la pasal.. lambat tackle dia.. hihihi.. :D

 
;