Monday, April 4, 2011

Percubaan Pertama Banner buat sendirik!


Assalamualaikum... dalam 2 hari aku berjaya menghasilkan banner di atas... 1st time wat setelah beberapa kali mencuba... hahaha.. akhirnya aku boleh tersenyum dengan hasil kerja aku.. weeee...! ;) mekasih kepada insan-insan yang memberi kepercayaan pada aku untuk membuat banner... 

yang pertama memberi sokongan adalah sahabat aku... rakan blogger ZANARIAH TAP dan seorang lagi rakan blogger yang semakin famous iaitu KAK SUNAH... mereka berdua ni selalu memberikan aku semangat untuk terus menyiapkan header di atas.. hihihi.. tapi agak confuse bila tak tahu mane yang terbaik... walaubagaimana pun, header yang sekarang ni aku takkan pernah buang sebab ia adalah header yang terbaik... dari seorang yang prihatin terhadap blogger baru iaitu kak sunah... "sis.. love u..." ;)

*harap semua rakan blogger sentiasa memberi support seperti mereka

14 comments:

Mama Gee said...

boleh tahan...dh lama2 nnti dh terer mesti lg lawoo..
leh buatkan mama sekali..heeeeheee

☀ Izzaty Hedry☀ said...

cantek kot header 2...nanak jak..;p

EYQASARA said...

Mama Gee: hihihi... sangat chomot eyqa wat.. xpe laa.. slow2 sb mmg xreti wat header.. InsyaAllah dah pro nanti eyqa wat tok mama.. ;)

EYQASARA said...

Izzaty Hedry: cantek ke?? x la.. biase je.. comot ada la.. hhihihi... insyaAllah bley je nak mnta tlong watkan.. tp tak la cntik sgt.. eyqa bukn kreatif pun..hihihi.. but, thnx yep.. :)

Fizalinolie said...

Yeah!! Seronok kan buat sendiri... Cantik apa. Apa2 pun dear. Tahniah! tiada yang seronok dan puas melainkan apabila kita membuat sesuatu perkara itu dengan usaha kita sendiri...

EYQASARA said...

Fizalinolie: dah wat sekali mmg best.. tp berjam2 dok depan lappy tak berganjak.. hihihi... tp agak comot.. hihihi.. thnx yep kak.. :D

Zanna Orked said...

Cantik lah. Cantik gila. Comot tu kan COMEL. HAHAHA. (: Good work girl. Always support you no matter what. (: Hugggsss and Kisssesss. (:

♥ Mrs.Eady ♥ said...

header yg bawah tu smart :)

EYQASARA said...

zanna orked: hihihi.. tq dear... ;) hehehehe... chomet gler.. btw, aku try siapkan ko pnye header tu eak! ;)

EYQASARA said...

Mrs. Eady: thnx pendpt... eyqa pun rse gtu jgak.. hihi..

Aidil syukor said...

wah twin,skrg dh pndai wat header...wah like2..:)
ti boleh wat kn utk 'twin' sekali,walaupn x de blog,,tp tetap nk jga header 2 ...:

Sunah Mohammad said...

cantekkkkkkkkkkkkkkkk!!! pandai!!! pe lagi, tukar lah! hahaha~

EYQASARA said...

Aidil Syukor: InsyaAllah... nak wat ape twin? wallpaper lappy ke? hihihi...

EYQASARA said...

Sunah Mohammad: Tamo la kak.. tak puas lagi pakai header lame tu.. rasenye header lame tu lagi cantek... hihihi.. :D

 
;