Tuesday, April 5, 2011

Header Lagi!! Untuk Kak Ain pulak!

Assalamualaikum.. seperti yang dijanjikan malam semalam.. hari ni nak tunjuk kat semua percubaan header yang ke dua aku.. semalam header cik zanna aku dah siapkan..nak tengok tekan SINI . hari ini aku nak tunjuk satu lagi header yang aku berjaya menyiapkan dalam masa sehari.. subahanallah.. macam-macam rintangan semalam time aku siapkan.. untuk KAK AIN yang dah lama jugak la dalam berblogging.. tapi tak aktif.. so, untuk beliau aktif, aku berjaya mencipta satu header kenangan dari aku.. aiseh! *bunyi macam berjaya mencipta rekod lagaknye..! cisssbeger!*

Bawah ni la header tu... cun tak??? uhuks! sory kalau tak cantek.. tak reti wat.. huhuhuu.. maaakkkk!!! -.-" hhmm... Kak Ain ni sukanye warna pink.. so, aku wat jugak kaler pink walaupun aku agak anti dengan warna pink.. hihihihihi.. tapi aku cuba mengasah jiwa untuk minat semua kaler.. *boleh ke?* ahaks! :P


*percubaan ke 2 berjaya tak? hihihi...

4 comments:

Aidil syukor said...

nk bg komen skit ye twin,boleh x?.:) xpe2,cmane pn nk bg jgak komen....:)
erm dr pemerhatian sayo,cntik 2 dh cntik ,,tp rase mcm kosong je lg,kalo boleh jgn 'biarkn background, wane pink 2 terlalu menyerlah...harus tmbh bnda2 yg kecik2 mcm cth header 'yuyu'..ce tgk2...ni pndpt dr 'twin' ye.....sebab tgk mcm 'kaler pink' lak lg menyerlah dr bnda2 yg ade kt situ...k 2 saje,tq:)

EYQASARA said...

Aidil Syukor: owh yeke?? okey trime kasih.. tak reti sbnarnya nak wat mende2 tu.. mklumla.. percubaan.. still blaja lg.. thnx 4 ur comment yep..

ZACK ENTRY said...

teruskan usaha itu..nanti leh la berbisness buat header..^^,

EYQASARA said...

Zack Entry: Mekasih ye.. hahaha..klu ade jual pun mau ke org nak beli header yang tak seberape ni... hhuhuu..

 
;