Sunday, April 10, 2011

JOM TENGOK HEADER LAGI..

Assalamualaikum. minta maaf kepada pembaca tegar yang bising kerana tak hudate blog.. ahaks! ade ke? ade la seinci dua.. hihihihi.... kenapa eyqa tak update? semestinya jawapan pertama tak de berukband.. kedua busy sebab saudara mara berkunjung ke rumah..*maklumla fames!* ok aku tipu! hhhmmmm... kembali hari ini nak tunjuk sesuatu.. bukak mate beso-beso okey.. jangan gatal nak mengadu tak nampak.. ade yang kene tampo lelaju kang... *tak la aku guwau jeee....* lex.. cool.. chill.. okey? jom tengok header bawah nie... cun tak?


okey.. ni banner untuk NiSha.. baru wat.. tak tahu la dia suka or not.. tapi aku wat ni mengikut kehendak dan pandangan aku setelah jenguk blog dia yang colour pink gitu.. *ramai jugak suke pink eak!* banner beliau ni tak siap lagi.. baru separa siap... nak gambar dari tuan punye blog untuk dimuatkan dalam blog.. dan jugak nak minta pandangan tuan blog.. kalau dia nak tukar, banner di atas akan jadi milik orang lain..ahaks! *tukar tangan tak perlu sudah-sudah seperti nak tukar harta* hiks!

Komen diperlukan untuk menaik taraf.. *ewah! macam nak naik taraf banggunan.. hahaha* untuk penambahbaikkan okey? *skema*

*membantu..kepada yang ingin dibantu.. ;)

8 comments:

Pasha Ping Pong said...

aku nk pink gak leh? xD

EYQASARA said...

ley je ping pong.. tak jd msalah punyer... hiihi...

SHM said...

wah, rajin ye wat header...

EYQASARA said...

SHM: tak da la rajin pun.. tapi suka nak menghabiskan masa lapang.. hihihi... ;)

NiSha said...

sara..
dah email dah gambar tq..

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

style2!

jmpe kamu kt blog abg ben~
folo kamu juge~

EYQASARA said...

NiSha: Okey.. ;)

EYQASARA said...

Ctiey: Thnx dear... ;)

 
;