Monday, April 11, 2011

Rasminya Header Tersebut Untuk NiSha

Banner lagi? mesti korang dah muak kan dengan banner-banner aku? ahahahaha.. silakan ke toilet untuk muntah okey. Jangan nak keluarkan segala virus-sirus cinta ko kat sini kat blog aku ni.. terhina rasa tau tak! ahaks! saje je mengisi masa lapang.. okey, yang ni banner semalam. Separa siap sebab tak ade pic tuan punye blog. So, tuan punye blog dah emailkan pic beliau dan sekarang ni aku nak tunjuk hasil kerja setelah meletakkan pic beliau dan selepas permintaan beliau tentang kasut.

Yes! aku suka pendapat nisha ni.. dengan senang hati aku mengubahnya.. hihihi...hope nisha suka. Sory ye kalau header ni tak memenuhi kehendak nisha. Dengan rasminya nisha punye banner ini menjadi koleksi banner-banner aku di blog..hihihihihi... bila ada permintaan dan kepercayaan mereka beri untuk aku buat banner mereka, aku mula memikirkan hala tuju aku dengan blog aku nih! ce teka! ce teka apa aku nak wat? 

hahaha... mula lah tu! ingat aku nak jual la tu! okey.. aku bukan nak jual coz aku bukannye kreatif dan terlalu baru ibarat budak lahir tak cukup umur...so, i just want to making a collection banner in my blog. Walaupun sedikit, tapi aku yakin one day mesti aku dapat mengumpul banner-banner dengan banyak hasil buatan aku sendiri. 

SEBELUM

SELEPAS

Kalau korang tak suka boleh keluar dari blog aku dengan senang hati ye. Jangan pulak keluar dengan sumpah seranah, nanti korang yang rugi. Berat pulak bahu aku belah kanan kang... yelah! banyak pahala masuk! hihihihihi.. gurau je ye.. jangan amik serius. Tapi jangan salah sangka, aku nak buat ni sambil-sambil je..dari aku dok buat mende tak paedah baik aku tonjolkan minat ni kan.. bley la aku nampak hala tuju sebenar aku dengan blog ni. Bukan sekadar bicara kosong tetapi ade input! betol tak? kalau betul, kasi jatuh u punya kapla! hahahaha... cau! cau! merepek sudah ni!

*dah dapat mencari hala tuju blog... ;)

6 comments:

NiSha said...

LIKE.. HEHEHEHE.. tak terkata dapat header baru yeaayy..

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

buatkan maera jgk! ;)

Yang Comel
Khumaera Ismail

EYQASARA said...

NiSha:hehehe.. enjoy! ;)

EYQASARA said...

Khumaera Ismail: Boleh aje.. tak de hal laa.. klu betul nak, email kat eyqa ciri-ciri mcm mane nak n gambar ape nak letak eak!
eyqasara@gmail.com

RaraPuing said...

cantik sangat ! nak jugak heheheeh

EYQASARA said...

Rara boley je dear.. klu nak email je okey? :)

 
;