Tuesday, April 5, 2011

Header Untuk Zana


okey.. tengok header kat atas nie.. bukan segmen or contest! ni hadiah aku untuk cik Zanariah Tap atas kesudian beliau dalam menyokong aku dengan blog aku.. tak habis-habis dok promote blog aku.. aku rase terharu.. sob! sob! meleleh segala air mata air hidung.. ops! *lap! lap! malu*

hope beliau berpuas hati.. maaf la tak seberapa.. to zana: aku tak reti sangat.. baru lagi dok wat mende alah ni.. macam-macam dugaan aku nak wat banner-banner ni.. tapi aku puas hati sebab aku berjaya siapkan.. thanks kepada semua yang membantu.. my friends kat office yang tak berkira mengajar aku cara guna photoshop.. serius aku bengap hal-hal nie..

Hahaha.. nak gelak! tak tau kenapa.. happy sangat kot.. zana.. jangan riso.. ko tak nyusahkan aku.. n know aku dah berjaya watkan untuk kak ain.. tapi sok aku post entry untuk banner beliau sebab tak siap sepenuhnya header tu.. hope ko suka! hihihi..
*hadiah buat teman yang menyokong..

8 comments:

Zanna Orked said...

Ya Allah. Thank You so so much. (: I do appreciate it. Nice ok. Lama-lama boleh jadi pro and boleh jual banner. Hehehe. (: Nice sangat. Tq so much. LOVE u lah MEKKKK. hehe. (:

EYQASARA said...

hihii... ur welcome.. doakan aku rajin dok wat mende ni eah! hihihi.. aku msih blaja lagi ni.. ko pnye header jadi bahan eksperimen.. hihihihi.. :D

Fizalinolie said...

Wah! nampak cantik. 1 perkembangan yang bagus. hehehe. Lama2 mesti terror ni wat header.

EYQASARA said...

Fizalinolie:akak,biase aje header tu.. nak bandingkan dgn yang dah pandai wat jauh beza.. but thnx yep... ;) insyaAllah eyqa gilap lagi bakat yg ade.. ewah! berbakat ke? hihihi..

Zanna Orked said...

Berbakat lah tu mek. Good try. (: Sangat rajin. Orang rajin akan berjaya. I wish u best of luck. (: Tq so much ok.

Miss Dolly said...

bt utk kita jgk akak ..hee

EYQASARA said...

Zanna Orked: InsyaAllah... :D doakan aku rajin selalu ye mek! mekasih.. hihihi..

EYQASARA said...

Miss Dolly: Boleh aje dear.. klu nak bagi tau betol2 ye... akak try la wat.. tp akak x la pandai sgt bab mende ni.. baru percubaan.. hihihihi... :D

 
;