Thursday, April 28, 2011

SANTAI BEN ASHAARI :KENAPA AKU SEORANG BLOGGER




Secara umumnya dulu eyqa just nak buat suka-suki je blog ni. 
Lama jugak mengambil masa untuk cari arah tuju blog eyqa sebenarnya. 
Setelah berbulan-bulan berblog, eyqa mula temui minat dan banyak menjuruskan blog eyqa 
kepada rekaan banner. Secara suka rela menawarkan diri untuk buat header 
blog orang *percuma* walaupun tahu tak sencantik mane. 
Header yang telah didesign automatik menjadi koleksi header eyqa . 
Baru lagi bermula. Setakat ni baru beberapa orang yang telah eyqa design kan header mereka.

*siap! hihihi..

25 comments:

Haris Kaito said...

datang dari blog abg Ben... :)
kalau sudi singgah la balik...
follow lebih baik...he3...

JOM TERJAH SINI

EYQASARA said...

Haris Kaito: InsyaAllah... tme kasih... :)

** Princess Syakila Diyana ** said...

eyqa..mcm mana nak tambahkan followers?
P/S : miss my header..heheheh..

Nana said...

wahhh, nana nak tempah banner boley? hihi
sggh baca2 dr blog ab ben :)

Penyu said...

penyu jadi blogger sebab suka.
jumpa kengkwan baru.

Pemuda Haparan said...

terjah sini..sje nak tau knp awk jd seorang blogger..huhu..
Ade masa terjah la balik..

http://zonesaye.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

mcm ni lah said...

i follow you

mcm ni lah said...

i follow you

Dayana AZ said...

ooo kirenye minat bmula dr buat2kn header utk org la ni? hehe :P

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

<a href="http://ikmalira87.blogspot.com/2011/04/follower-c-i-n-t-u-n-g-400-dah-omg.html><b>Hadiah 400..??takkan cik bunga menang kotttt..</b></a>

Lulu caldina said...

Apa pun alasannya, semoga kita semua berjaya menjadi seorang blogger yang pemes amos..ekeke

EYQASARA said...

Princess Syakila Diyana: eyqa da wat entry camne nak dpt followers.. yg pnting rjin usaha.. msti berjaya.. :)

EYQASARA said...

Nana: Boley je syg.. :)

Cik Eka said...

hai eyqa..jengah sini lak.selamat maju jaya dalam berbelog..hehehehe...

EYQASARA said...

Penyu: betul tu.. mmg ramai kwn dpt.. alhamdulillah... :)

EYQASARA said...

Pemuda harapan: boleh je... :)

EYQASARA said...

Pemuda harapan: Thnx eap.. :D

EYQASARA said...

Pemuda harapan: Thnx eap.. :D

EYQASARA said...

dayana Az: minat blog, tp semakin bercambah bila suka wat header untuk org lain.. :)

EYQASARA said...

Cinta Bunga: ^^, tahniah..

EYQASARA said...

Cek Eka: Mekasih dear.. :)

Jay said...

Salam eyqa..salam perkenalan..Terjah n foloow blog yg best ni..hehehe..sudi2 lah terjah blog saya ye..
http://jai-diari.blogspot.com
:)

Sal Saari said...

singgah dr segmen B.A
intai2lah blog sy balik
follow..

cik ayin said...

jenjalan sini... :)

Wafi said...

http://oldskoolgarbage.blogspot.com/
i follow you back. :)

 
;