Saturday, April 2, 2011

AKU KECEWA DENGAN ABG BEN

Tahu tak aku dok kat Kalumpang yang jaraknya hanya 20 km utk ke Tanjung Malim? tahu tak aku sanggup postpond nak beli charger lappy yang rosak semata-mata nak beli hari sabtu? tahu tak kenapa aku nak pergi Tanjung Malim hari sabtu? tahu tak niat aku nak jumpe BEN ASHAARI and blogger laen? tahu tak aku keliling satu tanjung malim mencari di mana mereka berada? tahu tak aku terkilan sebab tak jumpe mereka? huwaaaaa... tak pe lah.. xde rezeki nak jumpe.. *isk! mood sedey!*

Aku nak je tanya dorang kat mana.. tapi tu laaa.. sape lah aku ni.. uhuhuhuhu.. *tak abis lagi "cekewa" ni* .. dengan charger lappynye buat hal... line maxisnye teruk kat area umah aku sampai tak dapat online.. aduh hiba kot... huhuhu.. tak pe lah! ade masa, lain hari insyaAllah aku dapat jugak "kot" bertemu dengan blogger-blogger nie.. jangan tanya nape aku beria nak jumpe.. aku cepuk kang! ;( dah la aku sedey.. ko korang kutuk plak! perghhh!!!! shut down! shut down! menci tengok gambar dorang tuuuuhhh!! jeles! jeles! *adoi! emo terlebey..* tak pe lah... kim salam jelah kat abg ben... uhukS! -.-"

Tapi bila pusing-pusing area umah aku.. tau tak?? ayah aku dapat beli durian yang harganya RM 20.00 untuk 7 biji durian.. berbaloi-balaoooiiiii! *ekau ado?* hahahaha... aku guwau jeee.... tapi durian tu memang superb! aku ingat dia jual murah sebab tak sedap dan tak laku.. tapi pakcik tu cakap ramai sangat yang jual dan dia tak larat nak tunggu.. buah durian besau-besau! sedap mek.. sedap bro.. rugi tak makan! ngeh~ ngeh~ ngeh~.. kalau abg ben and the geng ade kan bertambah berbaloi-baloooiiii hihihi... *saje nak bagi panas! :P *

Nak amik gambar durian tak syok beb.. durian dah abis.. tinggal kulit je.. hahaha.. mau? *cis! sebenarnya tak dapat upload sebab cable ilang..sadis! -.-" *  dah! dah... nak layan feeling cekewa nie.. huhuhu... selamat malam!

*tak bernasib baik... -.-" 

8 comments:

Chegu Zubir said...

ada hikmah kan...if xdpt jumpa abang ben..leh makan durian yang sodap2

meh baca nih
CINTA-KASIH: ANTARA PILIHAN DAN KESEMPATAN

EYQASARA said...

chegu Zubir: erm tu laa.. btul tu.. hikmahnye besar jugak walaupun berharap sgt nk jumpe durang.. huuhuhuhuhuuu..

Chegu Zubir said...

ini linknyer...tadi awak kata xdpt link die kan...http://zubir5588.blogspot.com/2011/04/cinta-kasih-antara-pilihan-dan.html

Sunah Mohammad said...

nape tak contact diorang...? adesss..

EYQASARA said...

Chegu Zubir: mekasih ye... ;)

EYQASARA said...

Kak Sunah: Tak tau camne nak contact... sedih nie.. huhuhu... ;(

Fina_amus said...

ciannye.. =) xpe2, hrp2 cik eyqa dpt jmpe dgn blogger2 tu ^^

EYQASARA said...

Fina_amus: harap2 la cik fina nye.. hihihi... amin.. mekasih dear.. ;)

 
;