Monday, January 31, 2011

TRIMA KASIH KAK SUNAH MOHAMMAD

Salam uuuooolllssss! 
hai! pepagi ni... dgn mate yg amat mengantuk wa cakap lu...
aku dah buka blog setibanya kat office.. truk btol prangai aku kan...?
huhuhu...ape nak wat...hihihi... 
hmm... aku bersemangat nak tgok header baru sbnarnya...
cuba korg scroll kat atas.. 

chantek x? chantek x???
haaa..skang nie aku pnyer header dah semakin cun melecun!
korg tgok lar.. yg wat pun cun melecun jugak orgnyer...
hihihihi... woit! 
korg mesti ngutuk aku kan?? korg ckap aku bajet cun tol x???
tol x?? hangguk cepat! ngaku! ngaku!
cakap maen serbu tembok jer...ni aku nak explainkan..
yang wat header nie bukan aku...
gadis cun dari blog "Bunga Idaman Mutiara Syurga"



gadis yang bernama Sunah Mohammad....
sorg yang baek hati...
"kak trime kasih sgt yer sb dah tlong watkan header"
klu korg nak tau, dia xpenah mnta balasan...
serius dia sweet gler..
slalu tnya ape citerasa aku utk dia siapkan header nie...
utk balas jasa dia tak mudah...
so, aku nak warwarkan kepada semua...
yang baca blog aku nie.. jom jengah blog dia...

blog aku xlar se fofulewr blog dia...tapi aku nak tlong naekkan traffic blog dia...
entry dia pun bagus2!! jom lah! ape tgu lagi???
cau!

seblom tu..beribu penghargaan TERIMA KASIH 
untuk kak SUNAH...
LOVE YOU KAK!!!

3 comments:

Sunah Mohammad said...

terima kasih dear~ huhuhu..sangat terharu baca ni...

Header Untuk Eyqa

mohd zhafri said...

rajin kak sunah ni....hehe

Eyqasara said...

patutnyer eyqa yg kene ucap mekacih kat akak.. thnx yep.. ;)

mohd zhafri.. dia mmg rajin.. n baek ati.. ;)

 
;