Sunday, January 23, 2011

SEBAB MU LAH FB AKU TUTUP... HOHOHO....

guys...

Firstly... nak ckp thnx sgt pada mber2 yg take care psal aku...
sedar jugak eak korg pasal aku dah tutup FB...
*sungguh xsangka...kecikkan mate smbil muncungkan bibir chumel... hehehe*
rmai gak yg bertanyakan KENAPA! MENGAPA! BILA! DIMANA! cewah!
no! no! no! no! dorg juz tnya apesal aku tutup FB aku...
Penjelasan berani yeeeppp...!

aku sebenarnya sayang sgt nak tutup fb...sb kat fb mber2 chat rmai...n kat ctu jugak laaa...
tmpat aku nak promote blog aku yg xberape nak HOT nieehh,...!
kat situ jugak laaa....
tmpat aku nak berhubung dgn kengkawan yg prktkal same nan aku skang nie...
ktorg nie besa laaahhh...dah ade yg free nape nak bayor kan? hehehe...
*nmpak sgt aku kedekut! tuuuiihh! :P :P *
bukan! bukan! bukan!
nafi sekeras2nya.... hohohoho...
sb aku suka nak msj2 kat fb sb sume org tau..mmber2 laen pun dpt join topik2 yg dibincangkan...
tol x??? tapi aku keciwaaaa laaaa...sbkan someone aku terpaksa tutup fb...
demi menjaga maruah aku... huhuhuuhuuu.. *ayat xbley blah!*
tapi insyaAllah...aku akan buka jugak satu hari nnt... tapi xtau bila, dimana, siapa, berapa...
tetiba muncul, dan tetiba menghilang... uhuks! serius aku ckp...
aku mnyampah nak bukak FB sebab DIA!
tak perlu nak citer sb ape...lantak p lah!
kalau sesiape terase knp aku menyampah..sila lah muhasabah diri anda....
perangai anda dah menyusahkan sy... huhuhu....
benci! benci! benci!


*hamik ko...aku kerut2 seribu muke nieh!*
terketap-ketap bibir tahan marah... uhuks! uhuks! tebatok2!!!
uDAh ler... makin lame aku menaip entry yg nie..bnyak dose plak aku dpt kang...
dah terase berat blah kiri nieh... uhuuuu....
hah?? sb aku galas beg td...berat...bnyak brg aku bwak g offce...
wah wah wah... alassssaaaan semata2.. hikhikhik...
xtsuke! xtsuke! xtsuke!
ngoi! ngoi! ngoi!
bye...
~

*hoh! berjaya memendekkan entry.. like! like! like!

10 comments:

ShieroComey said...

Pttla cari xdok...dok tnya kak ain pown dia xtaw..huhu..mgapa??

eyqasara said...

huhuhu...sory xsmpat nak gtau korg... please shiero g tau kat dak geng class dsk 3b..klu ade pape important or brita hot jgn lupe bgtau eyqa yep...gtau kat blog eah! n say sory kat dorg sb nie... huhuhu...

aqish basir said...

haha sbr oke
dah tutup ek
qis tak tau bila heheh

tak lme g kotttttttt

Eyqasara said...

aqish... tme kaseh... dah pnat nak sabo nan org mcm nie.. huhuu...

misz sheyla said...

visit...from syoknyeblogging

Eyqasara said...

Thnx misz sheyla... ;)

nelly said...

sabar .
jangan marah-marah .
=)

Eyqasara said...

nelly...geram lar.. hihihi...

ShieroComey said...

OK DEAR....nanty eyra ag taw klu d bnd penting aww..hehehe....kangen sume....

Jay said...

bersabarlah eyqa..ni dugaan hidup..Jay pun dulu adakal nak tutp fb jay but jay fikirkan kawan2 yang dah lama lost contact dapat jumpa dorg kat fb..huhuhu..dah jgn sedih2...;(apesala aku pulak yang sedih ni??ngade ngade aku ni..

 
;