Wednesday, January 26, 2011

LAMBAT! LAMBAT! LAMBAT!!!!

HAHA...! pagi2 dah mulakan dengan ketawa...btul ke ketawa???
YES! ketawakan diri sendiri bila lewat bgun arini...
nasib la citi-cuti Malaysia...xder nak kejar solat subuh...
arini mmg wat aku kelam kabut...
Mate ntah nape serius berat mcm dah ade batu bergayut...
*setan yg gayut tu.. :P*
set alarm kemain punyer bnyak..smpai 4 alarm...
tapi hampeh! haarrreem nak bgun... padam n letak bwah bantal...
terukkan?? uhuks! tu yg bngun kul 7.15 pg tu!
xpasal2 awal pagi aku dah wat high jump atas katil n berlari ala2 atlet..
klu pelari 4x200 bawak mende ape tuh??? betton? or beton? or beatton?
ntah camne eja aku xtau arrh..
aku plak berlari bwak towel smpai ke garisan penamat aku... TOILET!
mmg syok la kan..pepagi lg aku dah wat senaman memek muka...
*geram ajer..mcm2 ade..nak marah, nak gelak, nak ngis,muka sengal! uhuks!*
guys! don't try this at home..
in the offce okeyh! *arrh! menyampah!*

Mmg wat aku nak maki awal2 pagi ni kan..
baek punyer aku streka tudung n lendingkan chantek atas iron board...
aku xtau laaaa..camne ley jatuh n abis! renyuk! berkedut!
aaarrhhh...pepagi bute dah wat dose dah aku nie...
nauzubillah... bwak ngucap! *mak aku ckp*
mau xhangin?? dah la lmbat...xsmpat mkn.. sob! sob! sob! ;(

15 min lg office hour dah bermula...
ayah aku dah bawak keter mcm michael schumacher dah..
speed trek nak kejarkan aku ke pejabat.. huhu..
mencuke je muke msuk offce.. tp..aku kene lah proffesional kan???
dengan tersenyum melangkah n terus melangkah..
wat mcm xde pape..! hihihihi...
*ngade2~!*

Sampai offce..
buka lappy n trus serve internet n lepaskan kemarahan kat blog..
haaaiiii..sorry larh yg jadi mangsa luahan pagi nie adalah my reader...
sssshhhoooorrrrryyyy yyeeeeppp....
sepuluh jari aku hulur..xckup? jari kaki ado! dun wrry...
hmmm... hopefully pasni jgn larh lewat lg yerp...
pesanan utk mate...*ckup2 lah tdo...*
dah xlarat nak terkejar2 terlompat2, terpusing2, terjengket2, terkial2, terkinje2...
penat taaauuu... 
hhmmmhh!

NO PIC TODAY!

*nice day actually...kenangan*


6 comments:

ShieroComey said...

Eyra pown lmbat......Hujan.......

ubi said...

0o0o.,,nsb bek cuti2 mesia..kalo tak cuti mmg mcm ni jgak la kan..hahaha

Eyqasara said...

eyra..lmbat jugak?? hihihi...

ubi...klu xcuti "msia" lg haru..nak kejar solat subuh lg..mau solat tunggang langgang eak! hihihi...

ShieroComey said...

Lambat...merah jewp..huhu....ujan lebat...

Eyqasara said...

payah tol kan.. huhuhu.. mcm2 mende jadik.. nsib xkene punch card,.. klu x.. hhhmmm...

Jay said...

fuh..nasib takder punchcard..kalau tak confirm merah..hehehe:P

 
;