Monday, January 17, 2011

CUTI-CUTI MALAYSIA...SUNGAI KLAH!

Salam uuuooollsss
Pe macam cuti ujung minggu???
aku pnyer cuti best pnyer... Sabtu aku g Family Day Penerbit...
Ahad pulak aku qada tidur..(bab tido no 1 yerk!) 
Aku agak malas nak citer pepanjang... nnt xsyok... korg pun pelik tgok aku mbebel cam mak nenek..
tapi gambar2 yang aku nak tunjuk kat korg nie dah cukup menunjukkan
kegembiraan aku yang teramat mase aku kat sane..
thanx kepada sume kakitangan penerbit yg mmg gler2 n serius aku enjoy kat sane...
Thnx tak terhingga wat kak ain yg sudi teman aku..walaupun dia kene bayar, tapi demi aku...
dia sggup bayar n teman..n utk pengetahuan korg, walaupun dia sbnarnya takut air...
tp dia teman aku jugak 
mandi kolam n naek bende alah tu...(alamak! terbocor rahsia dia!) 
btw...thnx my c's.. love u sooooo much! muahx! muahx! 
(woiissshhh bukan senang nak dpt nieh.. pnghargaan btol tau.. haha..)
Resort yang terlibat... Sungai Klah! Mmg enjoy la wa cakap luuu...
jgn lupe ajak mereka2 yg belum pernah sampai lagi kat sungai klah.. aku yakin korg xkan menyesal...
huhuhu.... menyesal tu bagi mereka yang menolak ajakan kamooo.. hahaa.. 
(mcm siot je ayat aku! pergh! )
So, malas nak bermukadimah bnyak2.. sb aku pown dah ngantok.. tenyeh2 mate.. mulut pun dah menguap besau cam badak air dah aku tgok... mate merah dah cam ikan pkai lens...
Pe ag.. bantal dan tilam dah memanggil2.. lampu dah semakin romantik mcm nak terpadam...
meanssss??? tido la buchukkk!!! cpt2!!! tidow... huhuhu... akhir kate..*aku yakin bukn yg terakhir... aku nak sajikan mate korg yang dah kuyu cam ikan puyu tu dgn gmbar2 kenangan seharian aku bersama family day penerbit...
nampak yg baju kaler grey?? aku lah tu.. ahaks!
*ngeeekk awat gtu aku dr blakang?? nauzubillah...*
Team Penerbit gurls yg maen...
yg atas pagar tu juri yer...
*aku xnmpak pun pagar! net ade laaa*
YES3!!! aku curi bola tangkis nak snap pic...
ngamuk dorg bola tangkis ilang... huahuahua!
bola ni pown aku cilok jap...walaupun bola nmpak uzzuuuhhhuuurrrr...
ngeh3!!!
si cilik MIA dan kak pijah...
Orang maen bola deme pasukan sorak terbaek,... hihihi...
Adib!!! pemain penyerang pasukan Cilik Penerbit...
huahuahua... chumel kan??
semangat dia lari dok kejar bola pastu baling guna tngan...
ish3!!!
Pasni korg g sane bley usya2 peta di atas eak! kalu tersesat..
sesat ke? tteeettt'!
Hahaha.. ni tuan punyer belog... ngih3!
sedikit pandangan...
walaupun org xberape nak pandang...
ceh!

i luv flower...
bunga...! bunga...! bungaaaaa!
orked larh!
oit!!! bukan2,... aku pown xtau pe name dia. ..huhu...
Mcm bunga matahari..
fikir..fikir...ingt..ingt...
ni yg sempat aku terkam utk 1st round...
second round nak amik.. tapi malu...
sumpah aku nyesal xkaut sume tadi! huhuhu!
*padan muke aku!*

c's ain... selera sungguh beliau.. hihihi...

sengih2 nak mkn..sbnarnya kontrol jerw sb td terkekeh2 amik gmbar xmenjadi...
huhuhu....
*eyqa muke ko dah makin tembam! ta tsuke! ta tsuke! ta tsuke! :( *

yeaaahhh..muke kekenyangan yerk!
uuurrrkkk! Alhamdulillah...
*xsopan sungguh sendawa gtu! huhu!*
yeah2!!! dah kenyang jom berendam...


c's ain...sory paksa akak tman eyqa mandi walaupun... "---------"
hihihi...
muke ketat sbnarnyer...kesejukan..tp gatal nak bergmbo.. hehe...
hahaha! yg ku tunggu2... hehehe... :D
Anak salah sorg staff penerbit..jd Model Blog aku..
ngeh3!! sejuk???
aCtually guys..bnyak lg pic aku nak upload.. tp internet mmg lembab tahap cipan!
aku dah rse mcm tunggu buah nangka jatoh da nie...
berkurun lamenyer... sabooo je la... 
*menaip dengan muncung yg mengalahkan muncung cencorot sb gmbr yg diupload xnaik2!*

gmbo yg laen aku update entry yg laen je lah eak!! ni pown dah ckup bnyak kowt...
aku dah xlarat tgu,.. huhuhu.. 
to be continue... 


*nak continue ke?? xpyah laaa... lari mood aku.... (jom kejar mood!) hihihi...

5 comments:

Cik Jannah said...

waahh..bestt..kite weekend aritu dok kat hostel jek :(

Eyqasara said...

cik jannah...pas balik dari hostel bwak mber2 sekampong g sg. Klah! sure mbayar segala kekeciwaan.. hehehe.. ;) chill...

kamarukom said...

sg. klah?ktne ni?wahwahh! ni msti g nye tmpt nih!

Eyqasara said...

kamarukom..sungai Klah kat Sungkai Perak... jom la dtg rmai2.. mmg best.. ade air panas..ade air sejuk..yg suam pun ader... msuk hnya 15 ringgit shj utk sorg tapi sukahati korg nk g mandi berape kolam pun n berape lame... huhu.. *waaa dah jd promoter.. hehehe...

Dinda yun said...

nice blog..follow..

 
;