Wednesday, January 5, 2011

Canteeekkk Ckit!!!

Salam korang... 
semalam bru je wat entry baru... 
arini pun nak wat yg baru jgak!
semntara ada idea n bahan ni kan...
kalau bley ari2 nak update! huhuhu..
k, semlm time aku tgah baring2 lepak2 tgok tv kat blik 
smbil golek2 guling2 atas katil,
tetiba my sis dtg nak make upkan adik kmi yg pompuan nie...
ntah ape kenenye buang tebiat nak make up memalam bute nie kan....
tapi hasilnya menarik... xdi nafikan... rupe2nyer dia ada bkat dlm calit mencalit muke org ni kan... 'hasilnya... "adik ku kelihatan menawan dan cantik!" waaahhh...
adik aku jwb pulak!
"kerana diriku begitu berharga"
waaaahhh!!! promote iklan plak daaaahhh!
pic ni xbnyak pun.. ade la beberape keping... 
aku xsajikan sumenyer.. sb kbnyakannya yg tak bertudung...
jgn cari psal nak letak pic cam gtu yer...
ade yang ilang kepala trus nnt... 
haaa.. ini di tuju khas wat adik ku yg tersyg... 
huhuhuhu....
yg laen tu... aku bukn nak tuju kat korg yerk..
klu terasa 10 jari ni aku susun cantek2 mohon maap...
xckup??? aku tmbah jari kaki aku ade lg 10...
huhuhuhu....
for my sis... this is ur pic...
yg penting mke up nipis...
xnmpak tebal... haluuuusssss... ;)
hasilnya... c! c! c!

my sis/juru make up

adik aku yg bushyuk ni pown nak join gak!!
k...mlas dah nak upload bnyak2
memandangkan internet pun mcm kure2 jerw...
dok kat tempat sejuk pun berasap ajer kan...
kerusi pun dah nak tembus aku kerjeka...
uooopsss! kerusi ni baru lagi...
msih berbalut plastik lut sinar yg xberape nak bersinar...
hihihi...
dah2.. lagi lame lagi merepek!
k.. daaaaa...




2 comments:

Sophie Al-yahya said...

natural look memang cool okey.
Takleh blah eh dia ckp "kerana diriku begitu berharga"

*teringat adik sophie mekapkan adik bongsu.dia kenakan adik bongsu dgn pakaikan lipstik luas2 jd macam badut.jahat gler..ahahaha*

Eyqasara said...

hekhekhekhek! waaa... idea bernas.. pasni ley post entry psal make up ala badut plak..hehehehe... :) pape pun thnx sophie..

 
;