Monday, May 2, 2011

EYQA NAK BERBLOG BALIK BOLEH?

PIC NI KAT KFC sekarang...sambil online.. rindu bila tengok blog..
sebak menujah-nujah kat dada ni bila baca comment.. grrr...

Setelah ditolak tambah bahagi semuanya, dah terase sepatutnye aku teruskan berblog. Sumpah aku rindu kat blog ni. Alhamdulillah selama aku stop berblog, ramai kawan-kawan blogger serta kawan yang bukan blogger banyak menanyakan hal ni. Terharu rasenye sebab masih ade yang menghargai aku di dunia blog ni.. *aiseh! mula la nak ayat bunga-bunga cinta!

Ni nak cakap.... akhirnya memutuskan untuk teruskan berblog setelah mendapat kekuatan yang dicari. Terima kasih kepada rakan blogger followers terutamanya dan jugak kepada family yang begitu menyokong. *macam terima award je bunyi kan? jangan terkejut! family aku amat menyokong aku sebagai blogger.

Satu lagi... Mungkin ade suara-suara sumbang yang cakap hal ni hanya gimik nakkan perhatian dari blogger lain. TIDAK SAMA SEKALI.. harap faham. Yang ade dekat dengan aku pastinya tahu kenapa aku nak stop. Bukan gimik. Sebenarnya aku betul-betul tertekan beberapa hari ni sejak aku terima kutukan yang teruk. Aku tak tahu ape salah aku sampai macam-macam gelaran yang tak elok diberikan. Kutukan tu aku terima setelah aku menjadi blogger kata "tuan" yang mengutuk. *takpe..aku dah maafkan hamba Allah tu..

*adakah aku masih diterima untuk berblog? ada lagi yang nak baca?

16 comments:

Cikbeyla Nabiella said...

yeahhh! tak stop!
keep blogging taw kak. :)

EYQASARA said...

Cikbeyla Nabiella: Thnx dear.. thnx sgt... insyaAllah,... :)

aliarosli said...

berblog sajelah

terima ia sebagai cabaran

kaizen said...

congrats!!!

mcm ni lah said...

selamat kembali rajin2 la update entry ye

RaraPuing said...

wahi si cantik xmo stop tau.rara selalu baca entry u.sejak 2 3 minggu ni jer x singgah sbb bz final:)

si cantik klu rajin singgah my blog ok :)

http://puingcinta.blogspot.com/

saharinasaharudin said...

keep blogging dear ;)

Sunah Mohammad said...

abaikan 'mereka' yang menjatuhkan...selagi mana kita tak buat benda pelik2..selagi tu kita di jalan yang betul...

Syakila Ismail said...

good...keputusan yang baik..kita ada story untuk eyqa..klik link ni okay..
http://syakilaismail.blogspot.com/2011/05/cik-eyqasara-tak-lanjtkan-hasratnya.html

EYQASARA said...

alia rosli: okey.. mekasih.,. :)

EYQASARA said...

Kaizen: thnx sgt! :)

EYQASARA said...

mcm ni lah: insyaAllah.. :D

EYQASARA said...

rara puing: yeke.. thnx sgt.. terharu nih.. sob! sob! ;(

EYQASARA said...

saharinasaharudin: thnx sgt.. ;)

EYQASARA said...

kak sunah: thnx sgt2..!! syg akak! :)

EYQASARA said...

Syakila Ismail: waaahh.. terharu.. dah bace.. wooh thnx sgt2!!!

 
;