Friday, May 6, 2011

Datang Balik!

Sebenarnya memang tertekan bila kita seorang blogger tetapi tak dapat nak online... pergh!!! makan dalam beb.. sebelum ni selalu online kat office je..*kantoi* sekarang terpaksa pergi cyber cafe.. alorh! tak suke! serius menyampah giler.. dah la tak de privacy.. sadisnya idop nie... aduhai....

Sebenarnya hari ni baru aku dapat nak online.. sebab memang terlalu sibuk dengan laporan yang tak siap-siap.. maaf kalau ade yang sedang menanti.. lagi perit bila tak dapat nak siapkan 2 banner tempahan orang.. "eyqa minta maaf sangat-sangat.." tolong ye.. i need some space sekejap saje.. untuk pemenang contest eyqa tu.. eyqa tidak berpeluang nak post hadiah anda sekarang sebab ade masalah yang menggangu. Pape pun ika try nak post secepat yang boleh.... ouh.. d*** -.-"

Walaupun da lame tak online terharu sebenarnya sebab masih ade yang follow..ade yg menghantar comment... seronok berblog.. nak je share tips2 baru... tapi masa tu... adoh.. tak nak bagi chance kat aku laaa.. dengki je... hihihi.. *merepek ape ni?

Tak pe..tak pe... dah sampai mase nanti ari-ari aku upadte balik eak.. dun worry be happy... hehehe...

*cau!

2 comments:

RaraPuing said...

Alolo kesian dia ..:))

Zana Tap said...

kau memang suka merepek. hehe. (: tipu je. nak hadiah jugakk!

 
;