Tuesday, May 10, 2011

Header Not Complete Yet

Okey... baru lepas settlekan report. Alhamdulillah.. sok pulak ade interview.. lepas interview insyaAllah masalah semakin berkurang. Tapi tak tau la esok lusa dugaan ape pulak kan? Okey.. kepala serius berdenyut-denyut.. tapi aku tengah fikirkan ape gadget dan mende-mende cute nak masukkan dalam banner di bawah ni. Sian tuan punye blog ni dah lame tunggu header dia.. sorry.. tapi terlalu pack masa eyqa sejak dua menjak ni.


kalau ley biar simple je.. orang cakap " less is better" aku pun berpendapat yang same jugak! kan? kan? hhuuurrrmmmm.... ;)

12 comments:

mcm ni lah said...

wowww comel la header baru tu,. pasang le cepat,. nak tengok

RaraPuing said...

wah menarik kitee nk jugak :))

EYQASARA said...

mcm ni lah: ni bukan header eyqa.. eyqa tlong watkan aje... tapi tak abis wat lagi... masih mencari idea.. hihihi.. :)

EYQASARA said...

rarapuing: boleh je syg... klu nak bg je data2 nye.. mesti ley.. hihihi.. :)

Dea said...

rajin ny, wat header.. u kena tag!!..:)

http://nuruldya13.blogspot.com/2011/05/korang-nak-blog-yang-kawaii-dan-comell.html

Syakila Ismail said...

trharu hati ni eyqa..TQ!!!!...dan maaf kalau menyusahkan..heheheheh..love u fren!!

emmy'z said...

just wondering, awak buat header pakai software apa ye awak ?

DaYiNi said...

akak ! bolehh x ajarkan saye cmne nak letak gamba kat dlam header.. gune photoshop "online" hehe... plesss... ajarkn saye satu2.. bole ??

EYQASARA said...

Syakila Ismail: hihihi.. tak susahkan laaah.. eyqa suka nak buat.. :)

EYQASARA said...

Dea: tak la rajin sgt... tapi memenihi masa lapang.. hihihi..

EYQASARA said...

emmy'z: eyqa pakai photoshop je... :)

EYQASARA said...

DaYiNi:sory dear.. akak tak penah guna photoshop online... tak tau camne nak wat..klu pkai photoshop yang software comp akak tau laa.. hihihi.. sorry...

 
;