Wednesday, May 11, 2011

Surat Cinta Untuk Awak.

Buah hati....

Saya baru miliki awak baru 3 tahun..selama tiga tahun ni awak ade sakitkan hati saya...Saya menangis sebab awak...tapi saya lagi sedih bila awak sakit. Saya hantar awak jumpe dokter. Kawan saya sendiri. Dia tekan-tekan awak..dia picit-picit badan awak...dia cakap awak dah teruk kene serangan virus-virus durjana. *cis! kalau aku dapat ku tampo-tampo sampai mampus!

Awak selalu tolong saya..Saya gunakan awak untuk kepentingan saya..Saya minta maaf..tapi terpaksa! Saya sayang awak sangat sebab awak tak kisah. Awak sentiasa ada bila saya nak buat assignment. Tak pernah awak tak mahu. Awak tak pernah bising walaupun sedikit. Awal selalu nyanyikan saya lagu kegemaran saya. 

Kawan saya nak pinjam awak sekejap sebab awak terlalu baik dan bijak. Saya tak bagi! Bukan kedekut.. Bukan kerana saya tamakkan awak..tapi saya tak nak awak jatuh sakit bila mereka tak tahu untuk menjaga awak. Awak terlalu penting. Penting untuk saya! Awak buah hati saya selagi saya masih disini.

Tanpa awak, saya tak dapat nak berblog. Saya tak seronok kalau awak tak ada untuk saya berblog. Awak sangat memahami dan serasi dengan saya. Segala-galanya awak simpan memori kenangan saya dengan kawan dan saya dengan awak. Tanpa awak,susah la hidup saya..Saya nak sesuaikan dengan yang lain mengambil masa yang lama tau awak...

Awak..sekarang awak sakit lagi. Esok, saya hantar awak pergi klinik servis semua virus-virus cinta awak tu okey.. Selama beberapa hari awak tak dapat teman saya sebab awak kene pergi berehat. Tak pe, saya faham. Saya tak nak awak mati.. Saya nak awak kekal bersama saya. Terlalu banyak saya simpan kenangan saya dengan awak.

Awak, cepat sembuh ye...saya masih perlukan awak segera. Awak jaga diri elok-elok nanti ye.. Jangan nakal-nakal tau..saya sayang awak...

FROM UR LOVE...
TO MY...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-LAPTOP ACER KESAYANGAN.... ~.~"

5 comments:

.izzatul.hazwani. said...

memang terbaik laa .hee


kate kat lappy kamu .
get well soon :D

.izzatul.hazwani. said...

memang terbaik laa .hee


kate kat lappy kamu .
get well soon :D

EYQASARA said...

izzatul.hazwani...: okey dear... hahaha... :D

Fadzillah Kamarudin said...

=)

lappy kite...
hanya kite ja tau brapa importantnya dia...
heheh...

SHM said...

mmg ssh kehilangan benda wajib yg sentiasa bersama kita ni .

 
;