Wednesday, May 18, 2011

Richard Clayderman VS Piano Instrumental

Semakin lame macam semakin bosan dengan blog. Kenapa aku rase gitu eah? Nak tutup tak kan lah! Nanti semakin boring. Dulu bila sampai mase berblog, cukup sehari tak tengok blog jiwa tu meronta lain macam. Sekarang ni kalau online, rase nak buka blog tu pulak lain macam. Kenapa boleh jadi macam ni???


Sekarang aku dah jumpe minat baru tau..Kalau dulu aku suka dengar lagu yang mendayu-dayu..yang feel gitu! ewah! terase romantis je kan? hahaha...nak pulak bila terbayangkan seseorang..tapi sekarang ni hanya terbayangkan lembaga hitam yang tak berwajah mungkin juga tak berjiwa.


Aku mengadu pada seorang kaunselor ni. Dia cakap mungkin aku perlukan seseorang yang berjiwa, berlainan jantina untuk teman aku sebagai "teman"... aku terfikir..betul ke macam tu? hhhhhmmmm... "let me think first sir"  hahaha... tu respond aku! *terbayang-bayang muke encik tu tersengih..!


Sekarang ni aku dah jadi seorang yang minat pada piano instrumental...tau tak ape? ermmm..just bunyi dari mainan piano. without voice... nice tau... mendayu je...tenang fikiran..betul-betul terapi untuk hilangkan stress..lagi best bila layan piano instrumental dari richard clayderman. Seorang pemain piano bertaraf dunia yang memang best giler arh! aku suka tengok dan download piano instrumental dari beliau ni. Korang yang stress jom layan youTube dari beliau...syiok habis! ;)


sumber en.Google!

1 comment:

cik anumrosli said...

hii.sama2.suka betoii nan richard nehh.mata dia chantek!and and,,anum da bole men lagu love story nan fur elise!serious best!

 
;