Sunday, February 27, 2011

SAYA SOKONG VLOGGER MALAYSIA!


SAYA SOKONG VLOGGER MALAYSIA!!
wah! semangat di situ kan??? sampai lupa nak bagi salam...
ASSALAMUALAIKUM..
tapi betol la aku sokong nie...
satu hari ada rezeki aku pun nak join...TAPI!
aku harap jangan la korang keji hasil kerja aku yep...
nah! bukan aku je tau! semua orang okey! kasi jatuh you punya kapla!
angguk cepat sebelum aku sepuk! hihi.. no! no! no! merepek dah..

serius sikit! erm... apa yang orang buat, jangan lah kita pandai-pandai 
nak mengadilinya.. siapa kita nak menghakimi orang apa yang dia buat tu
cantik ke tak, buruk ke, bagus ke, tak bagus ke...
tu hasil kerja orang lah.. sepatutnya kita sokong sesama sendiri..
tapi tu lah "manusia"..dalam hati penuh dengan hasrat dengki...
mengata, mengumpat, mencaci, mengkeji...
suka sangat buat "perkara meng" tu...daripada mengeji lebih baik puji...
ikhlas atau tidak blakang kira...sekurang-kurangnya kita tak dapat dosa mengutuk kan?
jangan lah berbuat jahat pada orang yep.. kalau nak bersinar seperti orang lain,
berani membuat perubahan..jangan hanya berada di takuk yang lama..
betul ke? aiseh! tapi MAIN utama aku nak cakap kat sini...
SAYA SOKONG VLOGGER MALAYSIA...! 
gedebush! gedebush! gedebush!
*siap bunga api merdeka melayang-layang*
seronok sangat ni.. okey..ABG BEN ..eyqa join yep...
memberi sokongan padu.. ;)



*sekali sekala letakkan diri kita di tempat orang lain.

19 comments:

apisv2 said...

slm kunjungan...
saje dtg usha2 pendapat korg;p

Saya Sokong Vlogger Malaysia

BRO_MONDAY said...

miss eyqasara : yesss!!! betul tu!!! kite sama² blogger,kan??? so kasi sapot lah kawan² yam buat vlog tu...('',)

salam pekenalan jugak ok...

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1.New Entry "SAYA SOKONG VLOGGER MALAYSIA"
2.New Entry "SELESAI SUDAH, FUH~ LEGA RASA HATI !!!"

Eyqasara said...

apisv.. mekaceh... ;)

Eyqasara said...

bro_monday... salam perkenalan... ur right bro.. :)

HAJAR hasan said...

saya dtg bce entri vlogger kamu juga. ;)

Novelgurl said...

salam..nak wt gak eh ? x pe sy sokong !! hehe

mas.saari said...

singgah sini dari blog abg ben
jom follow2 utk tambah kenalan..

saya pun sokong jugak!

.::: Princess MOMOY :::. said...

tgk vlog bro ben
tapi lebih suka blog dia dari video dia
Korang pernah main game ni?"
Coupon makan-makan untuk korang"
Comelnya HEMPEDU ULAR"

Sophie Al-yahya said...

hurmm..sebenarnya dah lama tak berblog makanya mungkin ada termiss cerita atau isu panas baru2 ni..huhuuuu.. T_T

.::cintabungablogspot::. said...

sharing is caring dr cintabungablogspot :)


jom meh

http://ikmalira87.blogspot.com/2011/03/eh-cik-bunga-pon-amek-epo.html

.::cintabungablogspot::. said...

jom singgah amek template ringan & tak menyakitkan ati readers ;)

http://ikmalira87.blogspot.com/2011/03/bertukarrrrrr.html


cintabungablogspot dtg BW skali, jg² so'od... jg² bedahhh~~ ^^

cempakakuning said...

As salam.
Sis singgah nak tag ga ni.harap2 sudi ye.
letak cempaka kuning sebagai referral ye.tq

http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/02/jemari-asmara-2nd-giveaway.html

Eyqasara said...

hajar hasan: trime kasih yep.. ;)

Eyqasara said...

novel gurl: mekasih sb menyokong.. hikhikhik,. ;)

Eyqasara said...

mas.saari~ mekasih... nnt sy follow awk jugak.. :)

Eyqasara said...

Princess MOMOY: me too.. ;)

Eyqasara said...

Sophie: eyqa pun prasan sophie dah kur update blog.. btw, eyqa sntiasa menunggu entry terbaru sopie.. ;)

Eyqasara said...

cinta bunga mekasih.. ;)

Eyqasara said...

cempaka kuning: insyaAllah eyqa join.. mekasih tag.. :)

 
;