Thursday, February 10, 2011

Prophet Muhammad's Birthday *KEMPEN*

Assalamualaikum...
sekarang ni jalan kemana2 blog memang penuh dengan Contest dan Giveaway
ramai yang menyertai dengan rajinnya.
Ape kata, kita buat kempen pula?
seperti Sunah Mohamad dan Al Hakim punya blog yang aku baru terjah.
2 kempen yang sangat besar pengertiannya 
terutama bagi UMAT ISLAM.
dengan rasa terpanggil aku mengikuti kempen tersebut.
kempen anjuran Kak Sunah aku dah pun join...
sekarang nie kempen sahabat blogger satu lagi..
jom terjah blog beliau...


"SAYA SAYANG SAUDARA SEISLAM SAYA,SAYA CINTA RASULULLAH DAN SAYA TAK AKAN SAMBUT VALENTINE DAY"

kepada semua blogger jom lah kita mengikuti kempen ni..
menunjukkan betapa kita menghargai Rasulullah 
walaupun beliau telah tiada...
berselawatlah tanda cinta kita pada Rasulullah..
jangan lah nak tunggu Maulidul Rasul baru nak berselawat...
rajin2 berselawat.. disamping dapat pahala, kita juga dapat 
ketenangan, keseronokan, kecintaan kepada Rasul dan sebagainya.
tunggu ape lagi? jom lah join kempen nie..
segala syarat dan butiran boleh dilihat di dalam blog saudara yang menganjurkan
kempen ini. "click sini" 

*Umat Islam bagus sambut Maulidur Rasul dari Valentine.
*Hukum sambut Valentine utk Muslim HARAM.

5 comments:

Nonie said...

tq for sharing this kampen.tq ek..:)
noni da follow sini tau :)

gdiamy1 said...

menarik thanks for sharing..ingatan untuk sesama kita....

Eyqasara said...

nonie... tme kasih.. ;)

Eyqasara said...

gdiamy1... ur welcome! ;)

Jay said...

alhamdulillah...kempen yang bagus...untuk mengingati nabi junjungan kita Muhammad s.a.w....

 
;