Monday, February 7, 2011

NOVEL "tak kering Gusi"

Assalamualaikum
pts! pts! hey korg... dengar tak lagu kat blog nie??? mendayu kan? 
memalam dingin nie... dgr lagu nie smbil tgok langit.. pergghhh!!!
 dalam ati ade taman beb!!! ~layan~ lagu nie khas buat dia... 

tgah layan lagu nie.. huhu.. ;)

hari tu.. aku kuar.. g rawang dgn dia lar... popular book tmpat aku lepak... 
cari novel... mekaceh buchuk!!! ;) so aku jumpe novel nie yg penulis dia mmg aku minat... 
"akhir sebuah cinta" karya Siti Nur Dhuha.. 


mesti rmai yg tahu kan citer nie?? 
siap ade cop buku paling laris...bla aku dah start baca mmg dah xleh lepas dari tgan aku... 
terguling-guling aku ketawa baca novel tu... serius beb! 
kalu korg yg peminat novel msti dah dptkan novel nie.. 
yg belum dptkan, cpat2!! sementara stok msih ade! best btol citer nie.. 
family aku yg tgok aku bace geleng pale laju2... kdg2 dorg pun gelak same.. 
tapi aku tak sure dorg gelak psal ape... klu tgok gaye dorg sume dok ngumpat aku.. 
takpe! takpe! korg gelak lar smpai trabur gigi.. ade aku kisah?? 
mmg tak ksah pown...tdo, bgun tdo, mkn, mandi sume nak wat seiring bca novel...
nsib la solat seiring dgn al-Quran.. kalu tak, mau kne sekeh pale aku dgn my mum.. 
xpsal2 aku yg trabur gigi..sape nak kutip? mkcik cleaner kutip pun sarung plastik 5-6 lapis! 
ngeh! ngeh! ngeh! nah! erk? gulp! aaalaarrrhhhh! geli sgt nak kutip gigi tuuu.. 
eyek! eyek! mcm korg xde gigi.. aku sepuk sowang2 kang..! ade yg trus xder gigi.. 
xpsal2 mude2 dah ganyut.. kne pkai gigi palesu.. hihihi.. gunalah polident! 
hihihi.... udah2!! aku nak promote novel jer.. kang korg hentam aku truk2 lgsung biol otak aku... 
dah la sunyi sepi blog aku...korg bukn peduli pown kan?? 
sob! sob! sob! -.-" *apedaaaa...*

*layan lagu nie... anuar zain.. sedetik lebih...

4 comments:

snowballgirl said...

ika..novel tu overall dia sedih ke klkr..mcm best je novel tu.

Eyqasara said...

citer tu mmg best sgt2... ade lawak, ade sedeh.. tp yg lawak lebih bnyak.. serius! g la cari.. novel tu mmg tgah hot.. :) sure xnyesal beli..

Zue Cancer said...

awak pon comel juga la sis :)

Jay said...

hehe..geleng kepalae laju2 sambil bace entri eyqa ni:P

 
;