Sunday, February 27, 2011

BERSANTAI DI TAMAN TASIK TITWANGSA

Assalamualaikum...

dah lame menyepikan diri seketika kerana sibuk dengan aktiviti luaran
hari ni kembali nak bagi tau ape yang dilakukan selama cuti berblogging...
wah!!! tak percaya aku jadi skema mcm nie!!! hikhikhikhik!!!
okey! hari sabtu dan ahad aku n my family gi Semenyih...
bertandang ke rumah saudara nak gi nilai 3.. ;)
tau tak nape nak g sane?? alarh! pandai la korg!!!
kalau gi nilai 3 memang terkenal dengan peralatan kawen yg mengujakan.
tak gitu tak gitu??? 
hihihi...sebelom tu sempat la kami satu family berjalan-jalan ke 
taman tasik titiwangsa.... dah lame bebenor aku tak gi sana..
dulu time kecik-kecik selalu laa... dah besar ni masing-masing bawa haluan..
tapi detik indah sempat dirakam bersama family...
cau!!! jom tengok ALBUM!!! yeppa! yeppa!














okey? kalau okey kasi jatuh you punya kapla!
ngee~ :D lepas balik dari taman tasik tu...kali gi ke kajang.. makan sate...
lame dah tak makan sate kajang tu.. sate Samuri! mesti yg dah selalu pergi tu tau 
kehebatan di sebalik sate nie kan? huisssyyoo.. sate dia mengancam beb!
lagi syok bila dapat makan sate arnab.. huh! maveles wa lacap lu!! hihihi...
erm... gambar makan sate tak upload..tak edit pape pun lagi.. kosong mosong je...
cukuplah gambar-gambar atas ni memberi gambaran aku kat sane tu...
serius happy giler...hilang semua masalah aku seketika...
seronok dapat luangkan masa bersama keluarga
dan dapat bermain-main dengan budak kecik...
anak minah saleh menjadi tumpuan...
ahaks! sayangnya gambar tak ada...
pape pun!!! enjoy!!!! 
:D

*hargai saat anda bersama family tercinta

6 comments:

Alexandriana Alia said...

rasanya penah pgi taman ni skali... nice

Eyqasara said...

alexandiana... thnx yep.. ;)

Nizam said...

cute2..
nak ikut... :P

Nana said...

comeinye tuan punye blog
lawa dress suke tgk

Eyqasara said...

nizam: nak ikot?? jom2!! hihihi.. :D

Eyqasara said...

Nana: yeke..?? xde lah nana.. biase ajer.. mekasih nana.. ;)

 
;