Thursday, February 17, 2011

Photoshoot Dengan Adik Mia!


Wah! wah! wah!
pantang la korang tengok pic adik mia yang chumel tu
trus click! click! eak!! almaklum lar.. dak chumel... hehehe...
tapi jangan la silap ye.. adik mia ni bukan adik mia sara nasuha tu..
yang ini adik aku yang chumel jugak tapi nama dia NURIEN DAMIA..
jom tgok aksi si cilik di depan lensa... ;)



 









okey.. nie semua gambar si kecik molek damia yep...
aku nie tersangat lah rajin nak shoot pic budak kenek nie...
yelah! alang-alang aku dok bawak dia jalan-jalan...
seronok pulak rasenya..*terfikir..bila nak bawak anak sendiri pulak..?? wink! wink!*

nie bukan damia ye.. chichey... ;)

 yang kat atas ni pulak gambo aku... hihihi.. tuan punye blog...
dan photographer yang ambil gambar adik mia...
wah! terasa gah disitu.. aduiissshhh...
tak ada lah! aku bukan photographer...
tapi teringin melayakkan diri untuk digelar sedemikian...
kalau orang tak gelar.. aku gelar sendiri lah!
ngee~ saje nak cuba-cuba nasib.. cungkil-cungkil bakat...kan?
hahaha.. okey tu saja.. ko scroll ke bawah dah tak da jumpa gambar dah..
atas ni aje.. nak tengok gambar lain, kat entry yang sebelom ni okey?? daaa...

*saja layan hobi baru~ :D

15 comments:

mohd fikri said...

comei aih dak kechik nie..hehhe

Eyqasara said...

chumel eak.. mekasih.. ;) *bagi pihak mia...* hihihi...

Aidil syukor said...

wah so sweet baby nurin ni...nk jmpa boleh.?.hiihi.:)

Aidil syukor said...

erm baby nurin ni so sweet la...bleh kenai n jmpa?.....hihihi:)

kecHik said...

comey =)

nelly said...

alamak !!comelnya !!!

Eyqasara said...

abg aidi... bleh je nan jumpe.. dtg umah.. hihihihi... ;)

Eyqasara said...

kechik.. mekaceh... ;) bagi pihak adik damia..

Eyqasara said...

nelly... mekaceh.. ;)

rarapuing said...

dear rara da folow blog u.
alahai comeinyerr dak kecik tuuu .suka suka.

fizalinolie said...

adik awak cute... hehehe. salam perkenalan, nanti kalau ada masa singgahlah kat blog saya...

http://fizalinolie-ourlifeourstory.blogspot.com/

opps.. saya dah follow awak.. keep in touch :)

fizalinolie said...

adik awak cute... hehehe. salam perkenalan, nanti kalau ada masa singgahlah kat blog saya...

http://fizalinolie-ourlifeourstory.blogspot.com/

opps.. saya dah follow awak.. keep in touch :)

Eyqasara said...

rarapuing...mekasih rara... nnti i visit u back yep.. ;)

Eyqasara said...

fazalinolie... mekasih... yup.. i will.. nnt sy dtg blog awak.. thnx again.. ;)

.::cintabungablogspot::. said...

kene tag :)


http://ikmalira87.blogspot.com/2011/02/1st-giveaway-black-bagi-diri-mu.html

 
;