Tuesday, October 4, 2011

MANUSIA INI MENGHINA ISLAM!

Assalamualaikum. Tiba-tiba ada hamba Allah yang post link suruh aku lihat link yang mana manusia ini telah menghina Islam dan Nabi kita. Astaghfirullah...aku sebagai umat ISLAM rase tercabar dengan salah seorang manusia yang menghina ISLAM. Aku tak tahu nak cakap macam mana tapi kejian yang aku bagi buat manusia yang post statement ni! Apa nak jadi la dengan dunia sekarang. Sewenangnya mengutuk mengeji sedemikian. 

Cakap banyak pun tak guna. Aku cuma boleh zahirkan rasa benci dan meluat. Ya Allah.. hukumlah manusia ini sewajarnya yang mengutuk Nabi Muhammad junjungan kami dan agama Islam yang kami cintai.


Kamu semua boleh pergi pada link ni. Kalau manusia tu ada depan aku memang aku tunjal-tunjal, lempang-lepang kepala hotak dia. Huh~! Semoga dia mendapat balasan yang setimpal dengan perbuatannya. 

*dunia betul2 dah akhir zaman... :(

2 comments:

azam said...

kebebasan yg disalahguna....

cuma tiada akta yang menghadkan dan menghapus penyangak siber yang menghina agama. Itu kelemahannya.

Mana hackers² Islam, masuk dan tutup je. Senang

EYQASARA said...

Azam: betul tu..

 
;