Saturday, October 15, 2011

Gambar BUDAK comot JP PSIS

Beberapa hari mendiamkan diri. Terlalu sibuk sehinggakan tak sempat untuk update blog aku yang dah macam tungkang pecah! Seminggu sibuk membuat assignment, project with commerce department, practical, exam MUET, quiz, test, presentation,dengan kursusnya. Banyak betul. 

Penuh jadual langsung tak ada kosong untuk aku menunaikan kewajipan untuk tidur. Seperti selalu aku tidur bertemankan buku-buku, kertas-kertas dan lappy. Tak termasuk kain yang bertimbun untuk dicuci. Ya Allah. Dugaan sungguh. Tapi berbaloi-baloi bila aku happy dengan permainan outdoor program baru-baru ni. Jom cuci mata dengan gambar-gambar Hari Sukan Rakyat Bersama JP .

Lambung Kasih

semangat dek non meniup tepung ye... (^^)
Upin Ipin! *kembar aku kat poli..
huhu...~



Budak kelas aku yang sempoi mempoi!


Dia ni la MY BFF!! (^^) Farhan Shah. cerita dia "di sini" & di "sini"










banyak je lagi gambar. Tapi tak sempat nak upload semua sebab line internet macam cipanzi. Jadi, ini saja gambar untuk santapan malam anda. *cewah! tak payah la nak klasik sangat kan? Yang pasti aku enjoy dengan rutin hidup aku sekarang. Memang agak sibuk, tapi kesibukan tu membuatkan aku lupakan yang masa sedang berputar. 

Tak sabar nak balik Tanjung Malim. Nak pergi tempat kerja lama kat UPSI. Ada yang sedang menanti. Wah~ Wah~! *wait for me yah! ;)

14 comments:

Zana Tap said...

nasib gambar i ada. W/PUN last. hehehehe.

EYQASARA said...

hahaaa... ade laaa.. yg kat atas tu.. *u kan best friends i.. sure ade.. hihihi..

Iffah Afeefah said...

Mndi tepong adelah y terbaik

EYQASARA said...

Iffah Afeefah: yeeepp! hihihii... (^^)

ZACK ENTRY said...

ok apa tepung, dapat la make up percuma..^^,

JIJI YU said...

mmg aku rasa perasaan rakyat le

EYQASARA said...

Zack Entry: haaaa... mmg make up la kan.. muke pun mcm lempeng tepek tepung.. hihihi...

EYQASARA said...

JIJI YU: hahaha... msalah klu tak rse diri tu rakyat.. kihkihkih.. :)

H.J said...

eh..ada kembar..kim salam kat kembar yer..hak3

EYQASARA said...

H.J: boleh je.. tak de hal.. hihi.. :D

Pendamba Mawar said...

kenapa komen sy xkuar?

EYQASARA said...

PM: awk silap komen.. awk komen kat entry sy yang tajuknye "YOU".. entry seblom ni.. :)

Pendamba Mawar said...

patut la..hahaa..ok wrong post..

EYQASARA said...

PM: hihihihi.. tak pe..kesilapan teknikal.. :)

 
;