Friday, October 7, 2011

Akaun Facebook aku?

PENGUMUMAN! 

Malas nak menjawab sms yang bertubi bertanyakan akaun fb aku.

"kenapa ko block aku? aku ada buat salah?"
" maaf selalu ganggu, tapi takkan lah sampai block aku kat fb "
"woi! kenapa dengan fb ko?"
bla~ bla~ bla~ bla~

Penat nak menjawab satu-satu. Rase macam nak fowardkan saja
mesej yang sama pada semua yang dalam contact aku.

"Aku dah TUTUP akaun facebook Nurul Eyqasara"


Harap jelas! Bukan aku nak block sorang-sorang. Tak de kejenye aku nak buat sume tu...
Sampai bila aku tutup? Wallahualam. Kalau aku rasa bahagia nak buka..tengoklah!
FB yang baru aku dah buka. Tapi aku cuma add rakan blogger SAHAJA.

*bagi link kalau nak aku add. Korang cari aku? memang tak dapat..

6 comments:

JIJI YU said...

yg ko add aku tu ape cer

EYQASARA said...

JIJI YU: lex arr..aku da add ko guna akaun FB baru.. hihihi.. :D

*aku bukn tutup trus pun.. aish!

Sunah Sakura said...

owh....da tutup ye..

EYQASARA said...

Kak Sunah: Da tutup... tp ade lg FB baru.. juz for blogger.. nnt eyqa add kak sunah yep.. :)

RENUNGKANLAH said...

Jng lupe add saye sekali yew.... tpp... tu pun kalau Cik Pena Eyqasara Sudi la... :)

EYQASARA said...

Renungkanlah: boleh je.. tak de msalah...

 
;