Wednesday, November 2, 2011

Sejarah Pada 1.11.11

Kenapa 1.11.11 sangat special? Ade sejarah disebalik tarikh tu. Jom intai ape yang sejarah sangat tu! Cerita dari awal pagi bermula 12.00 am.






gambar yang ni je dalam my phone.. yang lain dalam camera. So, ni aje lah ye!

  • Mata aku tak berapa nak mengantuk. Online sampai pagi, tidur dan bangun LEWAT.
  • Adik aku paling kecik MIA, tidur secara duduk sambil peluk aku (pelik). *boleh bertahan beberapa jam! ceh!
  • MY MUM BIRTHDAY!!! *selamat hari jadi IBU.. (^^)
  • Special dinner dengan family di... aku tak tau nama restaurant tu. BUT, serious best sangat. *celebrate my mum birthday!
  • Aku "bersimpuh" di depan pintu stesen minyak. *ok yg tu terlalu bersejarah sehingga lutut terkoyak. gggrrr.. blushing tahap gaban!
  • Bergaduh dengan seseorang yang bermakna dalam hidup aku. *yang ni sedih~!
  • Tidur dengan adik MIA. Kali ni lain pulak caranya. Aku disepak tang muka! Tangan dia mencengkam muka aku yang tengah nyenyak tidur nieh! *ngigau agaknye budak kechik tu. geram! nak je ku tampo-tampo!
  • Bangun dengan segar bugar. *esoknye!
Tak boleh nak masuk buku sejarah, tetapi cukup segala-galanya. Perasaan marah, benci, geram, seronok, lawak, sedih. Kiranya cukup lah semua perasa. :) aku akan ingat sampai bila-bila tarikh ni 1.11.11. Sebab satu family aku memang cakap *TARIKH NI SANGAT BERMAKNA UNTUK ANGAH* ye.. angah tu aku! 

*tak payah la nak bayang sangat macam mana aku bersimpuh depan pintu tu kan. HUks!

2 comments:

JIJI YU said...

eid milad saeid lah ibu u

EYQASARA said...

Tq JIJI YU.. :D

 
;