Thursday, September 23, 2010

SeBeLuM...sEmAsA....SeLePaS....

DULU...
SEBELUM aku masuk poly... kehidupan aku berbeza dari sekarang... aku suka tdur cepat... siang aku tak kan tdo sb dok melayan tv ajer.. hehehehe.... malam pulak... aku akan tdo cepat sebab mata nie keletihan tgok tv memanjang... kalau aku berjaga malam pun tak lame... paling lewat pun 1.30 pagi... aku dah rase lewat sangat la tue... nnt bangun time mtahari naek lak! tapi DULU....

AKU TIME SEBELOM MSUK POLY...

SEKARANG..
SEMASA aku dah start blaja kat poli...mase aku mcm tak cukup 24 jam...aku tdo pkul 1stgah ke atas... pernah tak tdo langsung pun ader... huh! xsangka mcm nie hdup dalam kampus... effectnye skang nie aku da rasa kul 1.30 tu awal lg... tdo pun klu tak pkul 2 setgah... selagi tu aku rasa mlm msih muda... sedangkan dah lewat tue.. hehehe...tp yang berbezanye... aku tetap bgun awl walau tdo lewat.. slalu klu lewat tdo..bgun pun lewat..skang tdo lewat bagun awal...TAPI...da mcm panda.. hehehe... bwah mate hitam ajer... kdg2 mate jd bengkak... truk gak sampai malu nak kuar blik.. hehehehe... jenuh la nak mengCOVER mate aku nie.. hehehe...teringat kenangan mse nak amik SPM... study last mnit... malam2... hehehe... tp mmg la jd tabiat aku dok study last mnit.. klu awal2... aku pun da lupe awal lg.. ntah ape2 la yang aku jawab nnt...tapi aku suke cos aku... time study.. ktorg la yang muka pling trok.. berkerut2... bnyak btol assgnmt kne wat... tapi.. time exm.. senyum sokmo... hehehehe... ntah nape... myb coz bnda tu hujung jari...ye la... kemahiran memanjang... n satu lg... cos aku nie... nak cepat aje... sume nak speed... huhuu... klu lmbt... abish lar... aku pun jnis bukn budak IQ tinggi... nak kne pick up la ckit... walau pun low actually... hehehehe...

AKU SEMASA DALAM PENGAJIAN...


AKAN DATANG..
SELEPAS aku blajar... aku pown tak tau coraknye mcm mane... semakin trok or better dr skrg... same2 la kita nntkan yek!!!!

MEMANG LA HITAM JE... SEBAB AKU PUN TAK TAU PERUBAHAN MCM MANE PULAK AFTER PENGAJIAN.. HEHEHEHEHE...

CREATED BY EYQASARA...

4 comments:

monyetiscute said...

mcm biase dgr la ayt 'da mcm panda'.....
huhuhuhuhu

Eyqasara said...

hahaha... ayat tu mmg famous.. hehehehe...

RENUNGKANLAH said...

Saye tau gambar yang akan datang tu mcm mane...
Mesti gambar Cik Eyqasara ngan org tersayang kan... Hahahahaha... =)

Jay said...

student life mmg macamtu..terkejar sana sini..lambat tido sebab nak siapkan assignment yg berlambak tu..hehe...but kene jaga kesihatan juga biler dah nak final sem..kat sanelah segala kudrat diri akan di perah habis-habisan..:)

 
;